''Porto Rico'': Παραδοσιακή νοστιμιά από τα παλιά

Tα ολόφρεσκα υλικά και η χειροποίητη ζύμη είναι εκείνα που συμβάλλουν στην δημιουργία μοναδικών γεύσεων.

Porto Rico

Όταν το "Porto Rico" άνοιξε τις πόρτες του, το 1973, επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας στο Μαρούσι, ήταν η δεύτερη πιτσαρία σε όλη την Αθήνα. Από τότε, οι λαχταριστές μυρωδιές από την αφράτη πίτσα του, που παρασκευάζει με αναλλοίωτη τη συνταγή, δεν σταμάτησαν να αναστατώνουν γαστριμαργικά τους κατοίκους των βορείων προαστίων και όχι μόνο. Με διακόσμηση που μας ταξιδεύει σε χρόνια που όλα ήταν πιο απλά, στο "Porto Rico" γνωρίσαμε αυθεντικές γεύσεις πίτσας μέσα από τη σπέσιαλ Πόρτο Ρίκο, τη χωριάτικη ή την πικάντικη Βεζούβιος, όλες με χειροποίητη ζύμη και ολόφρεσκα υλικά.

Porto Rico

Ο κατάλογος (και η γευστική μας απόλαυση) απλώνεται και στα χειροποίητα καλτσόνε και πεϊνιρλί στην ιδανική εκδοχή τους, αφού μπορούμε να τα φτιάξουμε με τα υλικά της επιλογής μας. Από τη γευστική παράδοση του "Porto Rico" δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ζυμαρικά, στα οποία επίσης μας προσφέρεται η επιλογή να τα επιλέξουμε φουρνιστά σε πήλινο. Μπολoνέζ με φρέσκο σπιτικό κιμά, φλογερή Αραμπιάτα, Porto Rico ή Καρμπονάρα, με το είδος του ζυμαρικού που επιθυμούμε, ό,τι κι αν επιλέξουμε, ο ουρανίσκος μας θα είναι ευγνώμων. Τα burgers και τα σνίτσελ ολοκληρώνουν το μενού για εκείνους που αντιστέκονται στα Italian classics, ενώ η υπηρεσία delivery μάς κρατά συντροφιά και στις βεγγέρες στο σπίτι.  
  

Περισσότερες πληροφορίες

Porto Rico

Βασ. Σοφίας 14, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.