''Amber Athens'': Προσιτή all-day πολυτέλεια και το καλοκαίρι

Μια μοντέρνα εκδοχή της ελληνικής κουζίνας δημιουργείται στο κέντρο της πόλης.

Amber Athens

Αύρα κομψότητας, feelgood vibes, mainstream μουσικές και ένα θαυμάσια διαμορφωμένο εσωτερικό που τιμά το όνομά του, δηλαδή κεχριμπάρι, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του "Amber Athens", που τραβούν αρχικά το μάτι και το πνεύμα – όπως ακριβώς συμβαίνει και με το ημι-απολιθωμένο ρετσίνι που, αν το παρατηρήσεις καλύτερα, θα σου αποκαλύψει πολλά περισσότερα. Έτσι, εκεί όπου η Λεωχάρους συναντά την Κολοκοτρώνη, στην καρδιά της πόλης και σε ένα από τα πιο "ζωντανά" σημεία της, θα γευτείς τις δημιουργίες του σεφ Βασίλη Τζίμα, οι οποίες υπηρετούν με τον νοστιμότερο τρόπο τη μοντέρνα ελληνική κουζίνα, με πιάτα όπως η κροκέτα μουσακά, οι παπαρδέλες με μοσχαρίσια μάγουλα ραγού ή η τσιπούρα με το σπανακόρυζο να συγκαταλέγονται δικαιολογημένα στα άχαστα της κάρτας.

Amber Athens

Παράλληλα και συμπληρωματικά, δεν γίνεται να μην τιμήσεις το καθημερινό brunch, από το οποίο τα pancakes-μπουγάτσα έχουν ήδη γίνει best seller. Επιπροσθέτως, το μπαρ λειτουργεί σε εξίσου υψηλές στροφές με προσεγμένα κλασικά ποτά και ευφάνταστα signature cocktails. Αυτά μπορούμε να τα απολαύσουμε είτε έξω στη ζωηράδα της Αθήνας ή ακόμα και μέσα στην κλιματιζόμενη προσεγμένη σάλα, που θα προσφέρει ανάσες δροσιάς τις δύσκολες μέρες του καύσωνα. Κλείνοντας, δεν θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά στην άρτια καταρτισμένη, ευγενική και άμεση ομάδα του σέρβις, η οποία συμβάλλει με τον τρόπο της στην απόλυτη εμπειρία του "Amber".

Περισσότερες πληροφορίες

Amber Athens

Κολοκοτρώνη 38-40 & Λεωχάρους, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.