Colonial: Μια δροσερή και καταπράσινη όαση για όλους

Έναν υπέροχο all-day πόλο έλξης δημιούργησε το πλήρως ανανεωμένο εστιατόριο «Colonial» μέσα στους καταπράσινους κήπους του εμβληματικού Γκολφ της Γλυφάδας.

Colonial: Μια δροσερή και καταπράσινη όαση για όλους

Έναν υπέροχο all-day πόλο έλξης, ανοιχτό και προσβάσιμο σε όποιον θέλει να τον ανακαλύψει, δημιούργησε το πλήρως ανανεωμένο εστιατόριο «Colonial» μέσα στους καταπράσινους κήπους του εμβληματικού Γκολφ της Γλυφάδας. Εμείς το ξεχωρίσαμε από την πρώτη στιγμή τόσο για το πολύ ατμοσφαιρικό ντεκόρ, που μας ταξιδεύει σε κάποια φιλόξενη εξωτική αποικία, όσο βεβαίως και για τις υπέροχες γεύσεις που έχουν τη σφραγίδα του Γιάννη Μπαξεβάνη. Ο εξαιρετικά ταλαντούχος σεφ αναζητά με πάθος τις καλύτερες πρώτες ύλες από κάθε γωνιά της χώρας μας και προτείνει φινετσάτα πιάτα που μοσχοβολούν Ελλάδα, με πολύ ωραίες ιδέες για κάθε στιγμή της ημέρας.

Colonial: Μια δροσερή και καταπράσινη όαση για όλους - εικόνα 1

Έτσι, ο πρωινός μας καφές ή το brunch, που εδώ είναι καθημερινή υπόθεση, μπορούν να συνοδευτούν υπέροχα από αβγά μάτια σε φοκάτσια λιαστής ντομάτας, με κρέμα τυριού, προσούτο και σαλάτα ρόκα, ενώ νέες και ήδη πολύ αγαπημένες σπεσιαλιτέ φιγουράρουν στη μεσημεριανή και βραδινή κάρτα του εστιατορίου: λευκή ταραμοσαλάτα με παραδοσιακό παξιμάδι χαρουπιού, τραγανή πίτα Σμύρνης με κιμά κομμένο στο χέρι και σάλτσα από γιαούρτι με ταχίνι, αλλά και αλλιώτικο γιουβετσάκι θαλασσινών με καλαμαράκια σοτέ και κρέμα από αχινό. Όλα αυτά παντρεύονται τέλεια με εκλεκτά κρασιά, κοκτέιλ και φανταστικά γλυκά, ενώ οι μικροί επισκέπτες του «Colonial» έχουν στη διάθεσή τους, εκτός από τον περιφραγμένο παιδότοπο για ασφαλές παιχνίδι, ένα ειδικό μενού που θα τους ενθουσιάσει.

Περισσότερες πληροφορίες

Colonial

Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.