Mezze Glyfada: Βάζουμε στη μέση αγαπημένες γεύσεις με δημιουργική διάθεση

Η ελληνική δημιουργική κουζίνα με τη σφραγίδα του ταλαντούχου σεφ Βασίλη Καφαλούκου ταίριαξε πολύ στο δημοφιλές στέκι της Αγγέλου Μεταξά στη Γλυφάδα, κι έτσι το φετινό καλοκαίρι ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία στο μενού, πάντα με τα υψηλά στάνταρ του Ομίλου Καστελόριζο.

Mezze Glyfada: Βάζουμε στη μέση αγαπημένες γεύσεις με δημιουργική διάθεση

Η ελληνική δημιουργική κουζίνα με τη σφραγίδα του ταλαντούχου σεφ Βασίλη Καφαλούκου ταίριαξε πολύ στο δημοφιλές στέκι της Αγγέλου Μεταξά στη Γλυφάδα, κι έτσι το φετινό καλοκαίρι ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία στο μενού, πάντα με τα υψηλά στάνταρ του Ομίλου Καστελόριζο. Πιστό στη value for money φιλοσοφία και στην cosy ατμόσφαιρα που το έχουν καθιερώσει, το φιλόξενο εστιατόριο τολμάει να ανανεώνει με φαντασία αγαπημένες ελληνικές γεύσεις παντρεύοντάς τις με έθνικ επιρροές. Ο κομψός, χαρούμενος χώρος, ό,τι πρέπει για κλείσιμο μιας βόλτας στη Γλυφάδα, αρέσει στις παρέες, όπως άλλωστε και τα μοντέρνα πιάτα με ελληνικές ρίζες που μοιράζονται στη μέση.

Mezze Glyfada: Βάζουμε στη μέση αγαπημένες γεύσεις με δημιουργική διάθεση - εικόνα 1

Ξεχωριστές επιλογές, που αναδεικνύουν το χαρακτήρα της κουζίνας, είναι το χταπόδι σε κενό αέρος με τζατζίκι παντζαριού, πούδρα ελιάς και τζελ μαύρου σκόρδου, το Greek style ceviche με leche de tigre χωριάτικη και γκασπάτσο πιπεριάς, η στριφτόπιτα με ελληνικά τυριά και μέλι και τα σουτζουκάκια κοτόπουλο με χειροποίητο πελτέ και σουμάκ. Επίσης, και φέτος, ο Γρηγόρης Χέλμης του «Με ζεν» υπογράφει έναν κατάλογο με 7 πιάτα, με νοστιμιές όπως η χειροποίητη λούζα τόνου και το πρόβειο μπιφτέκι.

Περισσότερες πληροφορίες

Mezze Glyfada

Φοίβης 11 & Αγγ. Μεταξά 34, Γλυφάδα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.