Sips of Summer στα TGI FRIDAYS™

Κάθε καλοκαίρι τα TGI DRIDAYS™ μας μεταφέρουν σε εξωτικούς προορισμούς, χωρίς να φύγουμε από την πόλη.

Sips of Summer στα TGI FRIDAYS™

Κάθε καλοκαίρι τα TGI DRIDAYS™ μας μεταφέρουν σε εξωτικούς προορισμούς, χωρίς να φύγουμε από την πόλη. Συνδυάζουν τις εξωτερικές αυλές τους με ανανεωμένα κοκτέιλ και ακαταμάχητες γευστικές δημιουργίες και το ταξίδι ξεκινά.

Sips of Summer στα TGI FRIDAYS™ - εικόνα 1

Ένα ταξίδι γεύσεων σε εξωτικές παραλίες, ονειρικές βραδιές και ηλιοβασιλέματα! Για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα τα μοναδικά κοκτέιλ Sips of Summer έχουν έρθει για να κάνουν το καλοκαίρι μας πολύχρωμο και περιλαμβάνουν επιλογές όπως το Coconuts & Dreams, με Havana Club Añejo 3 Años και Havana Club Añejo Reserva, φρέσκο χυμό λάιμ, passion fruit και aromatic bitters.

Το καλοκαιρινό mood έρχονται να ενισχύσουν τα εντυπωσιακά burgers όπως το Truffle Parmesan Burger με καπνιστό τυρί γκούντα, mushrooms ragout και Truffle Parmesan sauce ή το The Italian Job με Fried Mozzarella, Garlic Parmesan Sauce, λιωμένη Mozzarella, φέτες Pepperoni και Spicy Pizza Sauce. Για τους πιο τολμηρούς προτείνεται το Texan Cowboy με σιγομαγειρεμένο μοσχάρι φούρνου, μανιτάρια σωτέ, grilled balsamic onions, Swiss, τραγανά frizzled onions και Au Jus sauce. Αν πάλι είστε λάτρεις του κοτόπουλου, το Californian Chicken Dream θα σας μεταφέρει στις ακτές του L.A., με στήθος κοτόπουλου σχάρας με μπαχαρικά Cajun, swiss, φρέσκο guacamole & sweet chili sauce.

Sips of Summer στα TGI FRIDAYS™ - εικόνα 2

Απολαύστε ένα γευστικό ταξίδι στην πόλη, έχοντας ως αφετηρία τα βόρεια προάστια, με το κατάστημα της Κηφισιάς που αποτελεί το απόλυτο σημείο αναφοράς των TGI FRIDAYS™, με τη μοναδική του αυλή, ενώ στα νότια τα καταστήματα της Γλυφάδας ή του Φλοίσβου με θέα στη μαρίνα, θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στις καλοκαιρινές σας αναζητήσεις.

Επισκεφθείτε ένα από τα αγαπημένα TGI FRIDAYS™, παρέα με δροσερά καλοκαιρινά cocktails και ανανεωμένες γεύσεις εκεί που κάθε μέρα είναι Παρασκευή!

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας 37A (Golden Hall), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.