Δροσιά και φιλοξενία μέσα στο πράσινο του «Colonial»

Συνδυάζοντας την προνομιακή τοποθεσία με την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και την ευλαβική τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια όλων μας, το «Colonial» αποτελεί ένα πραγματικό all day hot spot στα νότια προάστια.

Δροσιά και φιλοξενία μέσα στο πράσινο του «Colonial»

Με τη θάλασσα σε απόσταση αναπνοής και συνδυάζοντας την προνομιακή τοποθεσία με την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και την ευλαβική τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια όλων μας, το «Colonial» αποτελεί ένα πραγματικό all day hot spot στα νότια προάστια. Το τοπίο έτσι όπως ξεδιπλώνεται μέσα στους καταπράσινους κήπους του Γκολφ Γλυφάδας είναι από τα ομορφότερα που μπορεί να απολαύσει κάποιος, δημιουργώντας τις συνθήκες μιας πραγματικής δροσερής εξοχής που κρατά μακριά τη ζέστη του καλοκαιριού και δίνει σε κάθε στιγμή της ημέρας τη γεύση που της αξίζει.

Δροσιά και φιλοξενία μέσα στο πράσινο του «Colonial» - εικόνα 1

Υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο πολυβραβευμένος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης, ο οποίος ενορχηστρώνει μαζί με τον Άγγελο Καραμούζη ένα δελεαστικό γευστικό ρεπερτόριο με μοντέρνο ελληνικό χρώμα και βάση του τις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες με ονομασία προέλευσης. Ήδη από νωρίς το πρωί, δίπλα στον πρώτο καφέ της ημέρας βάζουμε λ.χ. μια καραμελωμένη πίτα ανθότυρου με μέλι και ταχίνι και άλλες θαυμάσιες προτάσεις από το brunch menu, ενώ από το μεσημέρι και μετά μας περιμένουν πιάτα πολύ ξεχωριστά, όπως ο σπιτικός κόκορας από τους Μολάους με κρητικές μακαρούνες, βλίτα και ξύγαλο ή το φρέσκο λαβράκι σχάρας με τα αγαπημένα χόρτα του σεφ και πουρέ παντζαριού.

Όλα αυτά παντρεύονται τέλεια με εκλεκτά κρασιά και κοκτέιλ, τα οποία χαιρόμαστε καθημερινά μέχρι τις 12 το βράδυ και μέχρι λίγο πιο αργά τις Πέμπτες, όταν στον κήπο υπάρχει συνοδεία live acts με γνωστούς καλεσμένους.

Περισσότερες πληροφορίες

Colonial

Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.