Το «Monk» επέστρεψε ανανεωμένο

Με νέες γεύσεις, κοκτέιλ και εκλεκτά κρασιά στο όμορφο roof garden.

Το «Monk» επέστρεψε ανανεωμένο

Με νέες γεύσεις, κοκτέιλ και εκλεκτά κρασιά μας υποδέχεται το «Monk» στο όμορφο roof garden του που θυμίζει νησί. Η δράση ξεκινά από τη μία το μεσημέρι, με νέες προτάσεις από τον σεφ Παναγιώτη Βασιλάτο που περιλαμβάνουν δροσερές σαλάτες, και ορεκτικά όπως η γκασπάτσιο με μαριναρισμένες γαρίδες και καπνιστό τουρσί μελιτζάνας ή το κοτόπουλο με κρούστα από πάνκο και πικάντικη σάλτσα μουστάρδας, πίτσες και ζυμαρικά αλλά και κρεατικά σαν την ταλιάτα με σος τσιμιτσούρι.

Η νέα λίστα από κοκτέιλ που δημιούργησε η Πέτρα Μαραγκού δίνει έμφαση στα μυρωδικά της εποχής και τις κλασικές συνταγές τις οποίες παρουσιάζει με ένα twist, χωρίς να λείπουν τα signature όπως το Botanical με βάση το κρασί. Το μαγαζί έχει άλλωστε παραδοσιακά ιδιαίτερη αγάπη για το κρασί, η οποία εκφράζεται με μια πλούσια wine list που έχει επιμεληθεί ο διακεκριμένος sommelier Βασίλης Παπαδόπουλος και περιλαμβάνει 160 διαφορετικές ετικέτες από διάφορες χώρες του κόσμου, όλες εκ των οποίων σερβίρονται με το ποτήρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Monk

Καρόρη 4, Πλ. Αγίας Ειρήνης, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.