Το «Huracan» σηκώνει αυλαία στη Γλυφάδα

Τη Δευτέρα 25/5 κάνει πρεμιέρα το ολοκαίνουργιο ιαπωνοπερουβιανό bar restaurant με τον Θάνο Στασινό στο τιμόνι της κουζίνας.

Το «Huracan» σηκώνει αυλαία στη Γλυφάδα

Μπορεί η εξάπλωση του κορονοϊού να καθυστέρησε λίγο το άνοιγμα του «Huracan» για το οποίο σας είχαμε ήδη γράψει από τον Φεβρουάριο, την ερχόμενη Δευτέρα 25 του μηνός ωστόσο, το ολοκαίνουργιο bar restaurant ανοίγει τις πόρτες του στη Γλυφάδα. Στο τιμόνι της κουζίνας θα βρίσκεται ο Θάνος Στασινός, ο οποίος ετοιμάζει ειδικά για την περίσταση μια νέα κολεξιόν ιαπωνοπερουβιανών γεύσεων που περιλαμβάνουν από πολλά και διαφορετικά σεβίτσε και τιραντίτο μέχρι gyozas, causas, εξωτικά rolls αλλά και πολύ ενδιαφέροντα κυρίως σαν το iberico με πουρέ από οξαλίδα και σάλτσα τεργιάκι ή το λαβράκι με χειροποίητη κρέμα tofu και κόκκινο κάρι. Το επίκεντρο της δράσης θα βρίσκεται ασφαλώς σε πρώτη φάση στον ανοιχτό κήπο με την πέτρα, τα bamboo και τις βουκαμβίλιες, ενώ τα signature cocktail της Πένης Αγριμανάκη θα παντρεύουν και αυτά την Ιαπωνία με το Περού.

i Λεωφόρος Ποσειδώνος 81, Γλυφάδα | 2108940080

Περισσότερες πληροφορίες

Huracan

Λεωφ. Ποσειδώνος 81, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.