«Etien»: το καινούργιο pizza bar της πόλης είναι ροζ

Στην όλο και πιο δημοφιλή αρένα της ποιοτικής πίτσα ρίχνεται ο Ετιέν Τοπαλιάν με το ολοκαίνουργιο pizza bar που άνοιξε πριν λίγες ημέρες στο Νέο Ψυχικό.

«Etien»: το καινούργιο pizza bar της πόλης είναι ροζ

Στην όλο και πιο δημοφιλή αρένα της ποιοτικής πίτσα ρίχνεται ο Ετιέν Τοπαλιάν με το ολοκαίνουργιο pizza bar που φέρει το όνομά του και άνοιξε πριν λίγες ημέρες στο Νέο Ψυχικό. Ο συνδημιουργός δημοφιλών στεκιών σαν το γειτονικό «Papillon» και το «40Forty» στον Αστέρα παρουσιάζει μια premium εκδοχή του αγαπημένου εδέσματος σε takeaway περιβάλλον, ποντάροντας σε ένα εκλεκτό ζυμάρι που φτιάχνεται με αλεύρι αλεσμένο σε πετρόμυλο. Ζυμώνεται με προζύμι αντί για μαγιά, ξεκουράζεται όσο χρειάζεται για να γίνει πιο ελαφρύ και εύπεπτο, και κατόπιν γαρνίρεται με ποιοτικά toppings σε περίπου τριάντα γευστικά σενάρια: από τη San Daniele & Rucola με σάλτσα ντομάτας S.Marzano, μοτσαρέλα, προσούτο San Daniele, ρόκα, παρμεζάνα και τοματίνια μέχρι τη Mattogiani με μοτσαρέλα, τυρί burrata, λούζα και βολάκι Τήνου. Κάτω από το μότο «In pizza we crust», υπάρχουν ακόμα σαλάτες και κάποιες προτάσεις σε ζυμαρικά, που μπορείτε να δοκιμάσετε και επιτόπου στους ροζ καναπέδες του μαγαζιού που θυμίζουν κουπέ τρένου.

Περισσότερες πληροφορίες

Etien Pizza Bar

25ης Μαρτίου 28, Νέο Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.