«Winners»: Νέο vegan resto στην καρδιά της πόλης

Η πρόσφατη ανακαίνιση του ξενοδοχείου «Niki Athens» συνοδεύτηκε από τη δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου εστιατορίου που βάζει τη δική του vegan πινελιά στην οδό Νίκης.

«Winners»: Νέο vegan resto στην καρδιά της πόλης

Η πρόσφατη ανακαίνιση του ξενοδοχείου «Niki Athens» συνοδεύτηκε από τη δημιουργία του ολοκαίνουργιου εστιατορίου «Winners» που βάζει τη δική του vegan πινελιά στην καρδιά του αθηναϊκού downtown. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις βιολογικές πρώτες ύλες και τις χειροποίητες παρασκευές, η δράση στην urban chic σάλα του εστιατορίου αλλά και στα τραπεζάκια έξω, στην οδό Νίκης, ξεκινά από νωρίς με υγιεινό πρωινό και συνεχίζεται με all day γεύσεις σαν τα pancakes από πολέντα σε πικάντικο ραγού ντομάτας ή τα mac n cheese με μπέικον καρύδας και σάλτσα κρεμώδους τυριού από καρύδια και αμύγδαλο.

Για όσους πεινούν κομμάτι παραπάνω υπάρχουν αρκετές προτάσεις σε κύρια πιάτα, όπως το not a cheese burger (με το φυτικό μπιφτέκι της Beyond Meat και κέτσαπ από goji berry) αλλά και τα σχετικά vegan επιδόρπια όπως τα brownies με γλυκοπατάτα, raspberry και χουρμά. Θα συνοδεύσετε με υγιεινά ροφήματα, μπίρες vegan, gluten free και χωρίς αλκοόλ, καθώς και βιοδυναμικά και natural κρασιά από μικρά οινοποιεία.

Περισσότερες πληροφορίες

Winners Vegan Restaurant

Ξεν. «Niki Athens», Νίκης 27, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.