Τι γεύση έχει το νέο μουσείο Γουλανδρή;

Το «B&E Goulandris Restaurant Cafe» είναι το πιο καινούργιο κομμάτι που βρήκε τη θέση του στο γοητευτικό παζλ του νέου μουσείου Γουλανδρή στο Παγκράτι.

Τι γεύση έχει το νέο μουσείο Γουλανδρή;

Το «B&E Goulandris Restaurant Cafe» είναι το πιο καινούργιο κομμάτι που βρήκε τη θέση του στο γοητευτικό παζλ του νέου μουσείου Γουλανδρή στο Παγκράτι. Με τη σφραγίδα του επίσης παγκρατιώτικου «Ohh Boy» και τον γνωστό σεφ Ανδρέα Λαγό στην επιμέλεια της κουζίνας ξεκινά τη δράση του από νωρίς το πρωί σε σκηνικό που θυμίζει κομψό urban garden, με υγιεινούς χυμούς, smoothies και ιδέες για πρωινό και προσεγμένο snacking που περιλαμβάνουν από πόριτζ με γάλα αμυγδάλου, κακάο, μπανάνα και σπόρους chia ή ομελέτα με ασπράδια, κέιλ, καλαμπόκι, σπαράγγια και ψητή γαλοπούλα μέχρι wraps ολικής άλεσης με ψητή μελιτζάνα, κρέμα αβοκάντο, φαγόπυρο, ρεβίθια και ντοματίνια αλλά και αλμυρές τάρτες, κις και γλυκά ημέρας.

Τι γεύση έχει το νέο μουσείο Γουλανδρή; - εικόνα 1

Για όσους πεινούν παραπάνω δεν λείπουν οι σαλάτες και τα κύρια πιάτα με μοντέρνο μεσογειακό χρώμα σαν το ριζότο με ψητά σπαράγγια, αβγό ποσέ και προσούτο ή τη μοσχαρίσια ταλιάτα που σερβίρεται με πουρέ καλαμποκιού. Σημειώστε ότι ακολουθεί το ωράριο του μουσείου οπότε θα το βρείτε ανοικτό Τρίτη-Κυριακή 10 π.μ.-6 μ.μ. και την Παρασκευή έως 10 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

B & E Goulandris Restaurant Cafe

Ερατοσθένους 13 (Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Ιδρύματος Γουλανδρή), Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.