Αρτιστίκ brunch στην ταράτσα

Σε brunch ρυθμούς συντονίζεται η πολύ όμορφη ταράτσα του ατμοσφαιρικού ξενοδοχείου «The Artist» στου Ψυρρή.

Αρτιστίκ brunch στην ταράτσα

Σε brunch ρυθμούς συντονίζεται η πολύ όμορφη ταράτσα του ατμοσφαιρικού ξενοδοχείου «The Artist» στου Ψυρρή. Από αυτήν την Κυριακή λοιπόν και κάθε σαββατοκύριακο, από τις 11.30 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, στη δράση μπαίνει μια ειδική κάρτα γεμάτη ενδιαφέρουσες ιδέες. Τα αβγά έχουν ασφαλώς την τιμητική τους (μπένεντικτ, στραπατσάδα, γαλλική ομελέτα αλλά και τηγανητά με σπαράγγια, αβγοτάραχο και ζυμωτό ψωμί), μαζί με γλυκά και αλμυρά pancakes, όπως αυτά με μπέικον, ντομάτα, τσένταρ, αβγό και σιρόπι σφενδάμου. Αν, τώρα, πεινάτε λίγο παραπάνω, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα σάντουιτς και τα πληθωρικά μπέργκερ με μοσχαρίσιο κιμά Black Angus και σπιτική σος BBQ ή κοτόπουλο πανέ σε πάνκο, που σερβίρεται με ρόκα και μοτσαρέλα. Σημειώστε ακόμη ότι αυτή η όμορφη –και στην πραγματικότητα διπλή– ταράτσα που γνωρίσαμε το περασμένο καλοκαίρι σύντομα θα ντυθεί με συρόμενες περιμετρικές τζαμαρίες και θα μας κάνει συντροφιά όλο το χειμώνα.

Περισσότερες πληροφορίες

The Artist

(ξεν. «The Artist Athens»), Μελανθίου 4, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.