«Διόνυσος Zonar's»: Η Αθήνα στα καλύτερά της

Πολλοί λένε ότι «βλέπουν» Ακρόπολη, αν υπάρχει όμως ένα εστιατόριο που μπορεί να περηφανευτεί ότι έχει το πιο προνομιακό τετ-α-τετ με τον ιερό βράχο, αυτό είναι το «Διόνυσος Zonar’s».

«Διόνυσος Zonar's»: Η Αθήνα στα καλύτερά της

Πολλοί λένε ότι «βλέπουν» Ακρόπολη, αν υπάρχει όμως ένα εστιατόριο που μπορεί να περηφανευτεί ότι έχει το πιο προνομιακό τετ-α-τετ με τον ιερό βράχο, αυτό είναι το «Διόνυσος Zonar’s». Το ιστορικό εστιατόριο-τοπόσημο έχει φιλοξενήσει στον κομψό και πολυτελή χώρο του –η διακόσμηση του οποίου φέρει την υπογραφή εμβληματικών καλλιτεχνών όπως ο Γιάννης Μόραλης και η Eλένη Bερναρδάκη– όλες τις διασημότητες που έχουν επισκεφθεί την πόλη μας τα τελευταία 50 χρόνια. Αλλά και για εμάς τους Αθηναίους μια βραδιά στο «Διόνυσος Zonar’s» αποτελεί εμπειρία, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι που το εστιατόριο και το caf βγαίνουν έξω, το πρώτο στις βεράντες του και το δεύτερο στην αυλή.

Φέτος, μάλιστα, βρίσκουμε τον «Διόνυσο» ανανεωμένο και με έντονη τη σφραγίδα της ελληνικότητας. Το μενού του εστιατορίου και του cafe, που υπογράφει ο νέος σεφ Θοδωρής Αφεντάκης, έχει σαφές «γαλανόλευκο» πρόσημο, το οποίο υπογραμμίζουν τα προϊόντα Ελλήνων μικρών παραγωγών που χρησιμοποιούν εδώ. Το ίδιο μοτίβο ακολουθεί και η λίστα κρασιών, που αποθεώνει τον ελληνικό αμπελώνα.

«Διόνυσος Zonar's»: Η Αθήνα στα καλύτερά της - εικόνα 1

Στον «Διόνυσο» μπορείτε να έρθετε όλες τις ώρες της ημέρας: από το πρωί για ένα πλούσιο πρωινό και καφέ, για γεύμα και δείπνο και στους δύο χώρους του αλλά και για το εξαιρετικό brunch (12 μ.-2 μ.μ.) και το tapas bar που προτείνει ιδανικούς συνδυασμούς ποτού και μεζέ. Το «Διόνυσος Zonar’s» σε οποιαδήποτε εκδοχή του (εστιατόριο, caf, tapas bar) είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης πριν ή μετά τη βόλτα στο ωραιότερο σημείο της Αθήνας – κι ένα από τα ωραιότερα του κόσμου.

Περισσότερες πληροφορίες

Διόνυσος Zonar's

Ροβέρτου Γκάλλι 43, Ακρόπολη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.