Wine Wednesdays στο «Cash»

Οι Τετάρτες στο ατμοσφαιρικό bar restaurant του Κεφαλαρίου είναι αφιερωμένες στο εκλεπτυσμένο pairing οίνου και φαγητού.

Wine Wednesdays στο «Cash»

Οι Τετάρτες στο ατμοσφαιρικό bar restaurant του Κεφαλαρίου είναι αφιερωμένες στο εκλεπτυσμένο pairing οίνου και φαγητού. Η αρχή έγινε ήδη με το πρώτο event που ήταν αφιερωμένο στις ετικέτες από το βόρειο κομμάτι της Κοιλάδας του Ροδανού και η συνέχεια προμηνύεται εξίσου ενδιαφέρουσα. Πιο συγκεκριμένα, σειρά έχει το boutique οινοποιείο Μανουσάκη από την Κρήτη (27/3), ενώ τα δύο επόμενα ραντεβού θα στρέψουν ξανά τους προβολείς από τη μία στη Βουργουνδία και τον οίκο Joseph Drouhin και από την άλλη στα εξαιρετικά κρασιά του Bodegas Krontiras που δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Κροντιράς στην Αργεντινή.

Σε κάθε περίπτωση ο ταλαντούχος executive chef του εστιατορίου Χρόνης Δαμαλάς προτείνει ένα διαφορετικό κάθε φορά ειδικό μενού, κομμένο και ραμμένο στα φιλοξενούμενα κρασιά και το terroir τους ούτως ώστε να αναδειχθούν τα αρώματα και ο χαρακτήρας τους, ενώ ο Αδάμ Τσαρούχης ντύνει όπως πάντα τις Τετάρτες στο «Cash» με τη μελωδική φωνή του.

Περισσότερες πληροφορίες

Cash

Δηλιγιάννη 54, Κεφαλάρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.