Μια vegetarian βραδιά στο «Κιουζίν»

Ένα σπέσιαλ χορτοφαγικό μενού με έμφαση στα μανιτάρια προτείνει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κολωνακίου.

Μια vegetarian βραδιά στο «Κιουζίν»

Λίγο προτού υποκύψουμε στις μυρωδιές και τις γεύσεις της Τσικνοπέμπτης, ένα σπέσιαλ χορτοφαγικό μενού με έμφαση στα μανιτάρια προτείνει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κολωνακίου στις 21/2. Ανάμεσα στις εκλεκτές προτάσεις φιγουράρουν ένα αλλιώτικο σπετζοφάι με πλευρώτους και ποικιλία άγριων μανιταριών, τάρτα με λεμονομανίταρα, μια κρασάτη τηγανιά μανιταριών, μέχρι και «γύρος» από πλευρώτους. Αν, πάλι, αγαπάτε το λάδι τρούφας τότε θα προτιμήσετε τις μακαρούνες Καρπάθου με ραγού μανιταριών. Ειδικά μάλιστα για τους αναγνώστες του αθηνοράματος ισχύει ειδική έκπτωση 10%.

Περισσότερες πληροφορίες

Κιουζίν

Λυκαβηττού 16, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.