Μια «Μιγάδα» της γεύσης εγκαταστάθηκε στο κέντρο

Γεύσεις του κόσμου σερβίρει το ολοκαίνουργιο αδερφάκι των εστιατορίων «Altamira» που μόλις άνοιξε στην Πραξιτέλους.

Μια «Μιγάδα» της γεύσης εγκαταστάθηκε στο κέντρο

Γεύσεις του κόσμου σερβίρει το ολοκαίνουργιο αδερφάκι των «Altamira» που μόλις άνοιξε σε έναν ζεστό χώρο στην Πραξιτέλους. Ο κατάλογος αφηγείται τα ταξίδια των μεγάλων εξερευνητών στις θάλασσες του κόσμου, με τους σταθμούς, τα πρόσωπα και φυσικά τα γευστικά λάφυρα να εμπνέουν multi culti προτάσεις σε στιλ «μιγαδικό»: τα yoonaan pacora είναι ινδικά κεφτεδάκια λαχανικών με φέτα και τσάτνεϊ ντομάτας, τα noodles έρχονται με σάλτσα τριών τυριών, τζίντζερ και λευκό κρασί, η δε «quesadilla που ταξιδεύει» σερβίρεται με μια σαλάτα προς τιμήν της ισπανίδας βασίλισσας Isabella που χρηματοδότησε τα ταξίδια του Κολόμβου και άλλων εξερευνητών.

Μια «Μιγάδα» της γεύσης εγκαταστάθηκε στο κέντρο - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Migada

Πραξιτέλους 6, κέντρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"