«Freud Oriental» και «Nolita» σε νέα πόστα

Πού θα περάσουν το χειμώνα τους τα δύο δημοφιλή στέκια;

«Freud Oriental» και «Nolita» σε νέα πόστα

Στο ξενοδοχείο «Semiramis» στο Κεφαλάρι, εκεί όπου μέχρι πρόσφατα κατοικούσε το «Nolita», ο χώρος έγινε πιο ανάλαφρος και διαμορφώθηκε σε jap ύφος για να υποδεχτεί το «Freud Oriental» που θα περάσει εδώ το χειμώνα του. Στο sushi bar, όπου μπορείς να κάτσεις κιόλας, οι sushi chef φτιάχνουν nigiri, sashimi και signature rolls όπως το Freud, με τεμπούρα γαρίδας, σολομό, masago και σος shiitake, ενώ στο μενού υπάρχουν και τα υπόλοιπα «φροϊδικά» σουξέ, από το black cod με den miso sauce και το φιλεταρισμένο λαβράκι με πουρέ από edamame και ντρέσινγκ από jalapeno μέχρι το μοσχαρίσιο φιλέτο πανέ hi-re katsu. Η μπάρα ετοιμάζει ανάμεσα σε άλλα signature cocktail με βάση το σάκε και ο DJ φορτίζει την ατμόσφαιρα σε ρυθμούς ambient και mellow house.

Το «Nolita» βρήκε με τη σειρά του καινούργια στέγη στο Νέο Ψυχικό, ως ένα all day ιταλικό στο πιο κλασικό πόστο της πιάτσας όπου μέχρι πριν από λίγο καιρό βρίσκαμε το «Tier» και για χρόνια το θρυλικό «Deals». Η δράση ξεκινά από το πρωί με καφέ και brunch στο ηλιόλουστο αίθριο ή στον ανανεωμένο εσωτερικό χώρο και συνεχίζεται με πίτσα στον ξυλόφουρνο και ιταλικές γεύσεις διά χειρός του Δημήτρη Σταμούδη, aperitivo, κρασιά και κοκτέιλ.

Περισσότερες πληροφορίες

Freud Oriental

Χαριλάου Τρικούπη 96 & Γορτυνίας, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Nolita

Λεωφ. Δ. Βασιλείου 10, Νέο Ψυχικό
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.