Φουλ μαύρης τρούφας στο «Mayor»

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης δημιουργεί ένα ειδικό high end μενού ποτισμένο με το άρωμα του ευγενούς μανιταριού.

Φουλ μαύρης τρούφας στο «Mayor»

Μια πιο γαστρονομική πλευρά του «Mayor» θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όσοι κλείσουν τραπέζι στον all day χώρο του Κολωνακίου την Πέμπτη 15/2. Ο σύμβουλος σεφ του εστιατορίου Γιώργος Στυλιανουδάκης έχει ετοιμάσει ένα μενού με απόλυτη πρωταγωνίστρια τη μαύρη τρούφα. Τέσσερα διαφορετικά είδη του ευγενούς μανιταριού (brumale, melanosporum, uncinatum και mesentericum από τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ελλάδα) κεντούν το ιδιότυπο άρωμά τους σε σπαράγγια σχάρας με αβγό ποσέ­, σε φουαγκρά σοτέ με πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ, σε σιγοψημένο λαβράκι και σε αρνί με βασιλομανίταρα και αγκινάρες. Όσο για το επιδόρπιο, είναι τάρτα μήλου με μέλι μαύρης τρούφας και παγωτό βανίλια. Το κόστος του δείπνου είναι € 80 ανά άτομο μαζί με wine pairing.

Περισσότερες πληροφορίες

Mayor

Πλ. Φιλ. Εταιρείας 19-20, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.