Το «2 Μαζί» σε δυο ταμπλό

Αλλαγές και φρέσκα νέα για το εστιατόριο του Ηλία Γώγου που απ’ ό,τι φαίνεται, εκτός από ταξιδιωτική διακοσμητική θεματική, έχει και την ανάλογη διάθεση.

Το «2 Μαζί» σε δυο ταμπλό

Αλλαγές και φρέσκα νέα για το εστιατόριο του Ηλία Γώγου στην οδό Νίκης, που απ’ ό,τι φαίνεται, εκτός από ταξιδιωτική διακοσμητική θεματική, έχει και την ανάλογη διάθεση. Να ξεκινήσουμε από το ότι την κουζίνα του ανέλαβε μόλις ο πολύ καλός Δήμος Σαμουράκης^ το καινούργιο μενού θα μας συστηθεί, πάντα σε μοντέρνα ελληνικό στιλ, σε μερικές ημέρες. Η συνέχεια δίνεται καμιά τετρακοσαριά χιλιόμετρα από την Αθήνα, στα Γιάννενα, κάνει πρεμιέρα ένα λίγο διαφορετικό πρόσωπο του «2 Μαζί», στον ατμοσφαιρικό χώρο που φιλοξενούσε παλιότερα το wine bar «Σύγκλητος» (Ζυγομάλλη 5 & Πυρσινέλλα 8, 2651079449). Εκεί ετοιμάζει κλασικότροπη κουζίνα που αξιοποιεί πολλά υλικά της ευρύτερης περιοχής, πράγμα που πρακτικά σημαίνει σαλιγκάρια στιφάδο με φασόλια Πρεσπών και βατραχοπόδαρα πανέ με φάβα, αλλά και φιλέτα Ροσίνι, πιπεράτα ή με σάλτσα μπεαρνέζ, αγριογούρουνο με κυδώνια και άλλα χειμωνιάτικα.

Περισσότερες πληροφορίες

2Μαζί

Νίκης 48, Πλάκα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.