Ήταν μια φορά μια lager, μια pils και μια stout

Για πέντε συνεχόμενες μέρες στην «Αγορά» των Αμπελοκήπων σας περιμένει ένα ειδικό ζυθοφιλικό (και κρεατοφιλικό) μενού.

Ήταν μια φορά μια lager, μια pils και μια stout

Για πέντε συνεχόμενες μέρες στην «Αγορά» των Αμπελοκήπων σας περιμένει ένα ειδικό ζυθοφιλικό (και κρεατοφιλικό) μενού.

Ήταν μια φορά μια lager, μια pils και μια stout - εικόνα 1

Food & beer pairing μας επιφυλάσσει αυτή τη φορά το εστιατόριο «Αγορά», πάντα στο πλαίσιο του εορτασμού των είκοσί του χρόνων. Από την Δευτέρα 9 έως και την Πέμπτη 12/10 παράλληλα με τον κατάλογο θα τρέχει ένα ειδικό μπιρόφιλο και κρεατόφιλο μενού σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιεία, το οποίο θα κοστίζει € 25 το άτομο. Τρεις draught μπίρες (Heineken, ΑΘΗΝΕΟ 5Hops και Murphy’s) ζευγαρώνουν αντίστοιχα με μπουτάκι κοτόπουλο σε τραγανή κρούστα με τσίλι και Jack Daniel’s sauce, mixed grill (πικάντικο λουκάνικο, κεμπάπ και μοσχαρίσιο φιλέτο) και μια χοιρινή πανσέτα στα κάρβουνα με Bourbon sauce, ενώ φινάλε γράφει μια τηγανητή μηλόπιτα σε τορτίγια με παγωτό χαλβά, αγκαζέ με τον ελληνικό μηλίτη Μηλοκλέφτη.

Περισσότερες πληροφορίες

Αγορά

Λεωφ. Αλεξάνδρας & Βουρνάζου 31, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.