Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill»

Μοντέρνο, casual, ποιοτικό, το νεότερο τέκνο του ομίλου Καστελόριζο έφτιαξε κρεατολαγνική κατάσταση στη Βούλα, ενώ συνεχίζει και στην Καλλιθέα.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill»

Έφτιαξε κρεατολαγνική κατάσταση στη Βούλα το «Κ. Grill», το νεότερο τέκνο του ομίλου Καστελόριζο.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill» - εικόνα 1

Μοντέρνο και νεανικό περιβάλλον, με δροσερή βεράντα, ό,τι πρέπει για τώρα το καλοκαίρι, βάζει στο παιχνίδι μια εντελώς νέα αντίληψη για την casual κρεατοφαγία με σούπερ ποιοτικές προτάσεις: ένα τεράστιο χοιρινό tomahwak (κοντά στο κιλό), χειροποίητα βουβαλίσια μπιφτέκια, σιγομαγειρεμένο κότσι με πουρέ πατάτας ή μελιτζάνας και ακόμη αγαπημένες σπεσιαλιτέ, όπως τα μοσχαρίσια μπιφτέκια με αβγά μάτια, το γιαουρτλού κεμπάπ, η λεμονοριγανάτη τηγανιά κοτόπουλου και, φυσικά, το απαραίτητο σουβλάκι σε καλαμάκι και τυλιχτό, ο γύρος και το κεμπάπ.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill» - εικόνα 2

Δίπλα τους παίζει και η γνήσια ελληνική παράδοση, καθώς πεντανόστιμα χειροποίητα εδέσματα από ολόφρεσκα κρεατικά βγαίνουν από τον ξυλόφουρνο. Ταυτοχρόνως με το «K. Grill» στη Βούλα, συνεχίζει τη δυναμική του πορεία το «K. Grill» στην Καλλιθέα, που άνοιξε πρώτο το δρόμο της προσιτής κρεατοφαγίας επιπέδου σε περιβάλλον industrial και άκρως παρεΐστικη ατμόσφαιρα.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill» - εικόνα 3

Το μεράκι, η απλότητα της ελληνικής τέχνης στο ψήσιμο του κρέατος, τα ολόφρεσκα προϊόντα και η εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής με την εγγύηση του ομίλου Καστελόριζο ένα πράγμα δηλώνουν πέραν πάσης αμφιβολίας: θα φάμε καλά και φέτος το καλοκαίρι.

Βασιλέως Παύλου 78, Βούλα, 2108994040 /
Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα, 2109431765,
www.kgrill.gr

Περισσότερες πληροφορίες

K.Grill

Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

K. Grill

Βασιλέως Παύλου 78, Βούλα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.