Μια «Μπλε αλεπού» εθεάθη στη Λεωφόρο Κηφισίας

Καινούργιος χώρος με χαρακτήρα bar-restaurant κι αγάπη για το κρέας, από τον Κώστα Παπαντώνη.

Μια «Μπλε αλεπού» εθεάθη στη Λεωφόρο Κηφισίας

Το επόμενο επιχειρηματικό βήμα του Κώστα Παπαντώνη μετά το «Prime Grill» του Νέου Ψυχικού, που έκλεισε πρόσφατα τον κύκλο του, λέγεται «Μπλε Αλεπού-Παπαντώνης» και μόλις άνοιξε τις πόρτες του πάνω στην Κηφισίας. Με χαρακτήρα bar-restaurant κι έμφαση στο κρασί, με αρκετές ελληνικές και ξένες ετικέτες στο οινικό του ρεπερτόριο, φωτεινό, με λιτές διακοσμητικές γραμμές, κόκκινους καναπέδες, μια εικόνα του tube της Baker Street στον τοίχο, ξύλο, μέταλλο και το χαρακτηριστικό κόκκινο τουβλάκι στον τοίχο να του δίνει βιομηχανικό αέρα, ακολουθεί κι εκείνο την οδό της κρεατοφαγίας, που σταμπάρει στον κατάλογο κεφτεδάκια, συκώτι, χοιρινά μπριζολάκια λαιμού, σταβλίσιες μπριζόλες και φιλέτα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι λείπουν κάποιες θαλασσινές ιδέες ή ζυμαρικά. Λειτουργεί καθημερινά βράδυ και τα σαββατοκύριακα και το μεσημέρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπλε Αλεπού

Λεωφ. Κηφισίας 158 & Θωμά Οικονόμου 2, Ν. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.