«Peppers»: Σουβλάκι νέας γενιάς στα Β.Π.

Στο χώρο το παλιού «Aztec», στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας, το νέο σουβλατζίδικο-κεμπαπτζίδικο «Peppers» ψηφίζει big is beautiful και κερδίζει τις εντυπώσεις.

«Peppers»: Σουβλάκι νέας γενιάς στα Β.Π.

Στο χώρο το παλιού «Aztec», στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας, το νέο σουβλατζίδικο-κεμπαπτζίδικο «Peppers» ψηφίζει big is beautiful και κερδίζει τις εντυπώσεις.

«Peppers»: Σουβλάκι νέας γενιάς στα Β.Π. - εικόνα 1

ένας εξωτικός δροσερός κήπος χάρμα οφθαλμών όπου θα λημεριάσετε όλο το καλοκαίρι, μεγάλη και ολόφωτη σάλα, πάρα πολλά τραπεζοκαθίσματα, πολύ προσωπικό –πάντα βρίσκεις τραπέζι και αναμονές στο σερβίρισμα δεν υπάρχουν– και, γενικά, αίσθηση οικεία και χαλαρή, με ψηλά και χαμηλά τραπέζια όπου μπορείς να πιεις από ούζο και τσίπουρο μέχρι κρασί σε ποτήρι, μπίρα ή ποτό, τσιμπολογώντας ό,τι κάνεις κέφι από το μενού

«Peppers»: Σουβλάκι νέας γενιάς στα Β.Π. - εικόνα 2

Στον κατάλογο, εκτός από τα αναμενόμενα (τυλιχτά, καλαμάκια, γύρος, σχάρα), θα συναντήσετε και απροσδόκητες σπεσιαλιτέ για το είδος του μαγαζιού: τηγανητές πατάτες με αβγά και σουτζούκι, παστουρμάς με αβγά ή σκέτος αλλά και φιλέτο κοτόπουλου για τους πιο λιτοδίαιτους. Στα συν του μαγαζιού, οι φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, οι αλάδωτες πίτες, οι ωραίες σαλάτες. Ευπρόσδεκτο κέρασμα στο τέλος μια γερή μερίδα λουκουμάδες με αρωματικό μέλι και εξίσου ευπρόσδεκτη η value for money πολιτική του μαγαζιού. Χαριλάου Τρικούπη 156, Ν. Ερυθραία, 2108001040, www.thepeppers.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Peppers

Χαριλάου Τρικούπη 156, Ν. Ερυθραία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.