Είκοσι κεράκια για το «The Sushi bar»

Η πρώτη αλυσίδα ιαπωνικών εστιατορίων στην Ελλάδα που ειδικεύτηκε αποκλειστικά στο σούσι, κλείνει φέτος είκοσι χρόνια παρουσίας στην αθηναϊκή γευστική σκηνή και το γιορτάζει.

Είκοσι κεράκια για το «The Sushi bar»

Η πρώτη αλυσίδα ιαπωνικών εστιατορίων στην Ελλάδα που ειδικεύτηκε αποκλειστικά στο σούσι. το «Τhe Sushi bar» του Βαγγέλη Τσιόδουλου και του Νίκου Γαυγιωτάκη κλείνει φέτος είκοσι χρόνια παρουσίας στην αθηναϊκή γευστική σκηνή και το γιορτάζει. Έτσι λοιπόν, μέχρι τις 25 Απριλίου, όποια από τις τρεις έδρες του –στο Παγκράτι, από όπου και ξεκίνησε το 1996, στο Νέο Ψυχικό και στο Παλαιό Φάληρο– και να διαλέξετε θα έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα nigiri του καταλόγου του: με σολομό, τόνο, τσιπούρα, λαβράκι, σκουμπρί, καλαμάρι, γαρίδες, με γλυκιά ομελέτα, με σπανάκι… Εκτός αυτού, το «The Sushi bar» δίνει σε δέκα τυχερούς αναγνώστες του «α» την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα δείπνο συνολικής αξίας € 60. Για να δείτε το διαγωνισμό, κλικάρετε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Sushi Bar (the)

Γεωργίου Βλάχου 38, Ν. Ψυχικό
  • Ethnic κουζίνες

Sushi Bar (the)

Άτλαντος 1, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.