«Won Ton»: Περιστέρι με πάπια Πεκίνου

Το νέο κινέζικο της Πλατείας Μπουρναζίου άνοιξε δοκιμαστικά μέσα στο καλοκαίρι κι επέστρεψε πριν από κάποιες ημέρες για να σηκώσει επισήμως αυλαία.

«Won Ton»: Περιστέρι με πάπια Πεκίνου

Το νέο κινέζικο της Πλατείας Μπουρναζίου άνοιξε δοκιμαστικά μέσα στο καλοκαίρι κι επέστρεψε πριν από κάποιες ημέρες για να σηκώσει επισήμως αυλαία. Προσεγμένο ως χώρος, με δύο επίπεδα, διακοσμημένο με μοντέρνες γεωμετρικές γραμμές σε κόκκινο, μαύρο και λευκό, με ταπετσαρίες και πίνακες, ιδεογράμματα και χρυσούς βούδες να βάζουν την απαραίτητη απωανατολίτικη πινελιά, το «Won Ton» προτείνει μια ευρεία γκάμα γεύσεων: dumplings και σούπες, noodles και τηγανητό ρύζι για αρχή και στη συνέχεια κοτόπουλο Σετσουάν, πάπια Πεκίνου ή πάπια με κινέζικα μανιτάρια και μπαμπού, ενώ φλερτάρει (συγκρατημένα) και με το σούσι. Περισσότερα όσον αφορά στις επιδόσεις του θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Won Ton

Χ. Τρικούπη & Τενέδου, Πλ. Μπουρναζίου
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.