Κυριακάτικες εμbeerίες στο «Barley Cargo»

Μια σειρά από ζυθο-γευσιγνωσίες με τις ελληνικές μικροζυθοποιίες στο επίκεντρο διοργανώνουν στην οδό Κολοκοτρώνη.

Κυριακάτικες εμbeerίες στο «Barley Cargo»

Μια σειρά από ζυθο-γευσιγνωσίες με τις ελληνικές μικροζυθοποιίες στο επίκεντρο ξεκινά από αυτή την Κυριακή 19/4.

Κυριακάτικες εμbeerίες στο «Barley Cargo» - εικόνα 1

Στις ελληνικές μικροζυθοποιίες αφιερώνει τις ανοιξιάτικες Κυριακές του το βιομηχανικού στιλ μπιρο-στέκι του κέντρου. Η αρχή γίνεται στις 19/4 με τη Septem από την Εύβοια, αμέσως μετά έρχεται η Νήσος από την Τήνο (26/4) κι ακολουθούν οι Delphi και Marea από τη Χαλκίδα (3/5) και η Voreia από τις Σέρρες (10/5). Αμέσως μετά τη σκυτάλη θα πάρουν η σαντορινιά Volcan (17/5), η κερκυραϊκή Corfu (24/5), η Ζέος από το Άργος (31/5) και η Chios (7/6). To ραντεβού με τους παραγωγούς και τις ζυθο-κολεξιόν τους είναι στις 8.30 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

Barley Cargo

Κολοκοτρώνη 6, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.