Σαρακοστιανό «Κουκουνάρι»

Τηρεί τις παραδόσεις με μια έξτρα κάρτα με νηστίσιμα, αλλά τους προσθέτει και τη δική του πινελιά.

Σαρακοστιανό «Κουκουνάρι»

Φωτεινό, ευχάριστο, με ζεστά μοντέρνο look, το «Κουκουνάρι» του Χολαργού στην πρώτη του Σαρακοστή τηρεί τις παραδόσεις, αλλά τους προσθέτει και τη δική του πινελιά. Στην κάρτα με τα νηστίσιμα, που ήδη ξεκίνησαν να σερβίρονται, θα βρείτε προτάσεις όπως καραμελωμένο χταπόδι με ρόκα και σπανάκι, μαύρο βαλσάμικο και πιπεριά Φλωρίνης, φάβα με κρεμμυδάκι, κάππαρη και καπνιστή πάπρικα, μύδια και γυαλιστερές αχνιστά σε λευκό κρασί με ντοματίνια, θυμάρι και σέλερι, ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά και καπνιστό σολομό, ριζότο με γαρίδες και σπαράγγια και μπακαλιαράκια τηγανητά σε σκορδαλιά από ρεβίθι με πέστο παντζαριού. Ακόμη κι αν δε νηστεύετε, μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα πιάτα του σταθερού καταλόγου.

Περισσότερες πληροφορίες

Κουκουνάρι

Λεωφ. Μεσογείων 262, Χολαργός
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.