To «Κουκουνάρι» στο Χολαργό

Ένας πολυσυλλεκτικός, casual, all-day χώρος πάνω στη Λεωφόρο Μεσογείων με σύγχρονο χαρακτήρα.

To «Κουκουνάρι» στο Χολαργό

Ένας πολυσυλλεκτικός, casual, all-day χώρος πάνω στη Λεωφόρο Μεσογείων με σύγχρονο χαρακτήρα.

To «Κουκουνάρι» στο Χολαργό - εικόνα 1

Το «Κουκουνάρι» είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση εξόδου για τους κατοίκους του Χολαργού. Παράλληλα είναι και ένα από τα ελάχιστα εστιατόρια που φιλοξενεί η Λεωφ. Μεσογείων, το οποίο ξεφεύγει από τη λογική του πολυσυλλεκτικού και του casual all day. Το περιβάλλον εσωτερικά είναι φωτεινό και ευχάριστο με μια μεγάλη τζαμαρία που βλέπει στη Μεσογείων αλλά χωρίς ο θόρυβος της λεωφόρου να ενοχλεί τους θαμώνες. Σε ό,τι αφορά το menu η πρώτη εικόνα είναι ελκυστική. Η σχάρα με μια επαρκείς προτάσεις κρεατικών σε συνδυασμό με σαλάτες μπορεί από μόνη της να καλύψει τις απαιτήσεις του πελάτη. Παράλληλα και σε επίπεδο ορεκτικών η παλέτα των γεύσεων διακρίνεται για την ευρύτητα των πιάτων που προτείνει – βρήκα ενδιαφέροντα τα τσιγαριστά άγρια χόρτα και το σαγανάκι με ταλαγάνι και φύλλο κανταΐφι. Η εικόνα συμπληρώνεται από ένα μικρό αριθμό πιο σύνθετων κυρίως όπως το κοκοράκι φρικασέ με άγρια χόρτα σπανάκι και μυρώνια ή το χοιρινό ρολό πανσέτας με πέστο αρωματικών, σάλτσα σόγιας, καραμέλα και δαμάσκηνα. Ενδιαφέρουσα είναι και η σπεσιαλιτέ του εστιατορίου, το αργοψημένο στη γάστρα για οκτώ ώρες χοιρινό κότσι. Για φίλους των επιδορπίων τόσο το πολίτικο εκμέκ με παγωτό καϊμάκι όσο και η μους σοκολάτας είναι δύο καλές προτάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Κουκουνάρι

Λεωφ. Μεσογείων 262, Χολαργός
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.