«Gazi College» και στη Γλυφάδα

Ο νεανικός all-day χώρος της οδού Περσεφόνης, αφού ενδιαμέσως επεκτάθηκε στο Πασαλιμάνι, «τριτώνει» ανοίγοντας το νέο του… τμήμα στις 10/10 στη Γρηγορίου Λαμπράκη της Γλυφάδας.

«Gazi College» και στη Γλυφάδα

Ο νεανικός all-day χώρος της οδού Περσεφόνης, αφού ενδιαμέσως επεκτάθηκε στο Πασαλιμάνι, «τριτώνει» ανοίγοντας το νέο του… τμήμα στις 10/10 στη Γρηγορίου Λαμπράκη της Γλυφάδας.

«Gazi College» και στη Γλυφάδα - εικόνα 1

Ο συνδυασμός μιας ανοικτής κι ευέλικτης κουζίνας κι ενός άνετου, χαλαρού χώρου με κολεγιακές αισθητικές αναφορές αποδείχτηκε ιδιαίτερα δημοφιλής και το ολοήμερο concept του Γκαζιού, αφού επεκτάθηκε στο Πασαλιμάνι (φωτό), συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του εγκαινιάζοντας μια τρίτη έδρα στo νούμερο 5 της Γρηγορίου Λαμπράκη στη Γλυφάδα. Στο γευστικό sampling (βλ. σάντουιτς, burgers, πίτσα, γλυκά, καφές και κοκτέιλ) του «Gazi College» έρχονται πλέον να προστεθούν και κάποιες νέες άλλου τύπου επιλογές, όπως λόγου χάρη σολομός τεριγιάκι, ψαρονέφρι on the chips ή ταλιάτα με σος café de Paris, ενώ εκτός από το να πιάσει θέση στη μεγάλη ξύλινη τραπεζαρία, με φόντο τις ατελείωτες σειρές βιβλίων, μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί και το take away ή το delivery.

Γρηγ. Λαμπράκη 5, Γλυφάδα, 2108982723.

Περισσότερες πληροφορίες

Gazi College

Γρ. Λαμπράκη 117, Πασαλιμάνι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/05/2024

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"

Ένας χρόνος 'Esthio', με οινο-σιτο-μουσικό γενέθλιο event

Ένα ξεχωριστό event για το feelgood εστιατόριο, αυτή την Κυριακή 19/05.