Προσωπικά Μυστικά

1

Hi tech θρίλερ φορτωμένο ευκολίες και απιθανότητες.

Προσωπικά Μυστικά

Hi tech θρίλερ φορτωμένο ευκολίες και απιθανότητες.

Προσωπικά Μυστικά - εικόνα 1

O Μάικ Ράιαν είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας κι ευτυχισμένος οικογενειάρχης. Όταν όμως έρχεται σε αντιπαράθεση με τον νεαρό Εντ, ευφυέστατο υπεύθυνο τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας του ο οποίος φλερτάρει την κόρη του, και τον απολύει, βλέπει ολόκληρη τη ζωή του να καταρρέει... online. Μήπως η υπόθεση σας θυμίζει κάτι; Το «Ακρωτήρι του Φόβου» δανείζει πολλές από τις ιδέες του (μέχρι και τον ξυλοδαρμό-παγίδα­) σε αυτό το hi tech θρίλερ του Τζον Μουρ («Max Payne», «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει Σήμερα»), το οποίο δεν διαθέτει ούτε στο ελάχιστο, φυσικά, τη σκορσεζική σκηνοθετική δυναμική και αλληγορική διάθεση. Αντίθετα, φορτωμένο αμέτρητες ευκολίες και απιθανότητες, οδηγείται με αυτόματο πιλότο στο πιο βαρετά προβλέψιμο φινάλε.

ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 95΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Προσωπικά Μυστικά

I.T.
1
  • Θρίλερ
  • 2016
  • Διάρκεια: 95 '
  • Τζον Μουρ

Ο Μάικ Ράιαν είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας κι ευτυχισμένος οικογενειάρχης. Όταν όμως έρχεται σε αντιπαράθεση με τον νεαρό Εντ, υπεύθυνο τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας του, και τον απολύει, βλέπει τη ζωή του να καταρρέει… online.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

"Ξεριζωμένοι" στην Ταινιοθήκη: Το ντοκιμαντέρ της Ελένης Αλεξανδράκη φωτίζει τις τραυματικές εμπειρίες παιδιών ανά το κόσμο

Για την ταινία, που περιγράφει επτά ιστορίες ξεριζωμών, θα μιλήσουν οι καθηγήτριες Gonda Van Steen, Αννα Λυδάκη και η συγγραφέας Ζυράννα Ζατέλη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/05/2024

Όλες οι ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου στη σωστή σειρά

Με αφορμή την πρεμιέρα των "Ιστοριών Καλοσύνης" ανατρέχουμε στη φιλμογραφία του κορυφαίου εν ενεργεία Έλληνα σκηνοθέτη.

Ιστορίες Καλοσύνης

Ο Λάνθιμος επιστρέφει στον παλιό, απόλυτα weird εαυτό του. Εσωστρεφής και ψυχρά αποστασιοποιημένος, καταφέρνει να περιγράψει ίσως λίγο φλύαρα, αλλά ευρηματικά κι απολαυστικά μια ανησυχητικά παράλογη πραγματικότητα.

Furiosa: A Mad Max Saga

Απολύτως ικανοποιητικό σε επίπεδο ανελέητης δράσης και ακαταμάχητου dieselpunk θεμάτος, λιγότερο χορταστικό όμως ως αφήγηση, το πρίκουελ αποτελεί μια διογκωμένη αν και τίμια προσθήκη σε ένα franchise που παραμένει αξιόπιστο.

Ζωικό Βασίλειο

Βραβευμένη με πέντε Σεζάρ αλληγορία φαντασίας, η οποία ξεκινάει σαν μαύρη κωμωδία και εξελίσσεται σε δραματικό θρίλερ. Κερδίζει το στοίχημα του ρεαλισμού, δυσκολεύεται όμως να χειριστεί ευρηματικά την κορύφωσή της.

Τα Ταρώ του Θανάτου

Εντελώς μπανάλ τρομο-συνταγή, η οποία με την πιο χαλαρή σεναριακή αφορμή βάζει μπροστά μια σειρά σαδιστικών φόνων τινέιτζερ.

Η Κόρη του Μπαμπά

Κωμωδία και δράμα διασταυρώνονται σε μια παιχνιδιάρικη, αλλά υπερβολικά γαλλική (εξυπνακίστικα φλύαρη) ιστορία πολλαπλών ενηλικιώσεων.