#metrorama a project by athinorama

"Athens Icon Aγora": ένας νέος γευστικός πολυχώρος στην καρδιά της Αθήνας

Μοναστηράκι

Αρώματα εκλεκτού καφέ και φρεσκοψημένες λιχουδιές για πρωινό, αξέχαστο brunch όλη μέρα με επιλογές όπως avocado toast με σπαράγγια και βλήτα, croque Madame, γεμιστό κουλούρι Θεσσαλονίκης και healthy acai bowls, εκλεκτές γεύσεις στο χέρι (από γύρο μέχρι pinsa) αλλά και comfort επιλογές για να χαλαρώσεις κάθε ώρα την ημέρα σε έναν χώρο που ακτινοβολεί κομψότητα και φιλοξενία. Στο νέο σπίτι της γεύσης στη γωνία Ερμού και Αιόλου, οι πιο iconic εμπειρίες του αθηναϊκού κέντρο συναντώνται. 

Σε απόσταση αναπνοής από το μετρό Μοναστηράκι, το "Athens Icon Aγora" τραβάει την προσοχή με την πρώτη ματιά, με τις λαχταριστές γεύσεις να συναντούν την αισθητική και τη σύγχρονη πολυτέλεια που περνάει μέσα από την απλότητα. Από το πρωινό ως τα after work drinks, από τις γλυκές ώρες με τα αγαπημένα μας παγωτά και επιδόρπια και τις γενναίες δόσεις ενέργειας στο Vitamin bar ως τα κοκτέιλ, από τις εκλεκτές κοπές ημέρας ελληνικής εκτροφής μέχρι τις δημιουργικές ιδέες, στο νέο καλαίσθητο spot του ιστορικού κέντρου της πόλης, οι προσεγμένες δημιουργίες των σεφ και των bartenders αναδεικνύονται από την φωτεινή ενέργεια της Αθήνας. 

Είτε θέλουμε να συνοδεύσουμε γευστικά τις βόλτες μας καθώς βολτάρουμε από το Μοναστηράκι προς τους αγαπημένους πεζόδρομους του κέντρου, είτε θέλουμε να χαλαρώσουμε απολαμβάνοντας πρωτότυπα πιάτα όπως το τηγανητό κοτόπουλο παστίτσιο, ή πιο παραδοσιακά όπως τα χοιρινά μάγουλα με πράσο, σέλινο και μαρούλι, αλλά και πληθωρικές δροσερές σαλάτες που γίνονται από μόνες τους ιδανικό γεύμα, το "Athens Icon Aγora" ήρθε για να γίνει ένα ξεχωριστό σημείο συνάντησης με γεύση Αθήνας!  

Eρμού 67 & Αιόλου 15, Κέντρο, 210 3315576
www.athensiconagora.gr
@athens.icon

Eρμού 67 & Αιόλου 15, Κέντρο 210 3315576 Site athensiconagora.gr IG @athens.icon