Εορταστικές κληρώσεις 2017-2018: tech-δώρα, απ' όλα!

Συστήματα ηλεκτρονικής διασκέδασης, smartphone, gadgets, ταινίες, games για να... μπει καλά η νέα χρονιά!

Η εορταστική περίοδος έχει συνδεθεί με δώρα κάθε είδους, από το Αθηνόραμα Digital ωστόσο κυρίως δώρα τεχνολογικά και ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας θα περίμενε κανείς. Και... πολύ καλά θα έκανε! Σε συνεργασία με την Sony Interactive Entertainment Europe, την αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, την Devolo και την Tanweer, διοργανώνουμε και φέτος κλήρωση εορταστική για το κοινό μας. Αυτή συγκεντρώνει συσκευές, gadgets, games και ταινίες συνολικής αξίας άνω των €3500 - με δώρα αρκετά για να αναδείξουν 17 νικητές ή νικήτριες!

Για να δούμε τί συγκεντρώσαμε αυτή τη φορά στην δωροκληρωτίδα, λοιπόν! Η Sony Interactive Entertainment προσφέρει το μεγαλύτερο δώρο των φετινών μας κληρώσεων: ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης και εικονικής πραγματικότητας. Πρόκειται για τον συνδυασμό ενός PlayStation4 στην έκδοση Slim, με σκληρό δίσκο του 1TB και συνοδευόμενο από δύο χειριστήρια, μαζί με ένα περιφερειακό PlayStation VR και αντίτυπα των Horizon Zero Dawn, Uncharted 4, Hustle Kings VR, Super Stardust VR και Until Dawn. Ένα δώρο αξίας €900 για έναν μεγάλο τυχερό ή τυχερή!

Το κορυφαίο 4G+ smartphone HUAWEI Mate 10 Pro, αξίας €799, προσφέρει σε έναν τυχερό ή τυχερή η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Το Mate 10 Pro στηρίζεται σε πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή και αξιοποιεί στο έπακρο το προηγμένο δίκτυο 4G+ της COSMOTE (διαθέσιμο ήδη στο 90% του ελληνικού πληθυσμού), ώστε ο κάτοχός του να αξιοποιεί apps και πρόσβαση στο Internet σε ταχύτητες... εξωπραγματικές! Το Mate 10 Pro είναι εξοπλισμένο με διπλή κάμερα Leica 20MP και 12MP με διάφραγμα f1.6 για απίθανες φωτογραφίες, αλλά κι εντυπωσιακή οθόνη OLED διαγωνίου 6 ιντσών και υψηλής ανάλυσης. Η μπαταρία του είναι πολύ μεγάλη (4000mAh) για αυτονομία έως και 2 ημερών, υποστηρίζοντας παράλληλα υπερταχεία φόρτιση. Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορεί βεβαίως να βρει κανείς αυτό και πολλά άλλα smartphones 4G+ στην ευρύτερη διαθέσιμη γκάμα της ελληνικής αγοράς, καθώς και ν' αποκτήσει πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο κάλυψης 4G/4G+ στην Ελλάδα, αυτό της COSMOTE, για να είναι πάντοτε και οπουδήποτε online σε υψηλές ταχύτητες.

Στο κοινό του Αθηνόραμα Digital που αγαπά τα games απευθύνονται, δε, και τα πρόσθετα δώρα που προσφέρει η Sony Interactive Entertainment. Τρεις τυχεροί ή τυχερές θα κερδίσουν από ένα "πακέτο" games για το PS4: αντίτυπα των GT Sport, Horizon Complete Edition, Knack II, Wipeout Omega Collection και Everybody's Golf. Τρεις ακόμη τυχεροί ή τυχερές θα λάβουν από μία συνδρομή 3 μηνών στην υπηρεσία PlayStation Plus της Sony, η οποία τούς εξασφαλίζει (ανάμεσα στα άλλα) και τουλάχιστον έξι δωρεάν games για εκείνο το διάστημα. Ένας τυχερός ή τυχερή, δε, θα κερδίσει ένα σετ από games για PS4... κερασμένα από μας, με τα GT Sport, Dead Rising 4, Uncharted: The Nathan Drake Collection, Infamous First Light και Until Dawn.

Στους αφοσιωμένους παίκτες απευθύνεται ο συνδυασμός τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας και Xbox One που προσφέρουμε για τα φετινά Χριστούγεννα. Ένας τυχερός ή τυχερή θα κερδίσει το σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης της Microsoft στην αρχική του έκδοση, μαζί με μία τηλεόραση Panasonic TX-50AS500E και πέντε αντίτυπα τίτλων για Xbox One: των Marvel vs Capcom Infinite, The Division, Watch Dogs 2, Final Fantasy XV και Battlefield 1.

Η γρήγορη, αξιόπιστη, πάντοτε διαθέσιμη οικιακή μέσω Wi-Fi είναι το... δεύτερο πολυτιμότερο πράγμα μετά τις συσκευές που την αξιοποιούν - γι' αυτό και η Devolo δίνει την ευκαιρία σε δύο φίλους ή φίλες να βελτιώσουν θεαματικά την δική τους οικιακή Δικτυακή σύνδεση με ισάριθμα σετ GigaGate, τόσο στον ίδιο χώρο όσο και σε διαφορετικά δωμάτια. Το GigaGate μάς είχε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους στην σχετική αξιολόγηση - το χρησιμοποιούμε, δε, και εμείς σε καθημερινή βάση οπότε μπορούμε να βεβαιώσουμε και πρακτικά την χρησιμότητά του και την απόδοσή του!

Η Tanweer, άλλωστε, προσφέρει πέντε ακόμη δώρα: παιδικές ταινίες με πρωταγωνιστές αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων, όπως οι Scooby Doo ή Tom&Jerry, σε μορφή DVD για αναπαραγωγή από πλειάδα συμβατών συσκευών.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να λάβουν μέρος στις εορταστικές μας κληρώσεις είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος σε όλες τις κληρώσεις μας αυτόματα. Oι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail, μπορούν να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου. Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση θα πρέπει να είναι λειτουργική, καθώς και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αυτές αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο: μόνο μέσω "Like" στο Facebook ή αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail.

Οι εορταστικές κληρώσεις του Αθηνόραμα Digital θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 14/1. Oι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν, όπως πάντοτε, στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 15/1. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες και, φυσικά, καλή χρονιά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ