Batman Arkham Knight και PS4, μαζί

Ειδική συλλεκτική έκδοση του δεύτερου, αποκλειστικό περιεχόμενο για το πρώτο, τον Ιούνιο

Με δεδομένο ότι οι κάτοχοι των οικιακών φορμά ηλεκτρονικής διασκέδασης, όπως οι Sony και Microsoft με τα PlayStation και Xbox αντίστοιχα, δεν είναι ρεαλιστικά εφικτό να κυκλοφορούν για τα συστήματά τους ΑΑΑ video games καθ' ολη τη διάρκεια της χρονιάς, οι συνεργασίες τους με τις μεγάλες ανεξάρτητες εταιρείες έκδοσης τίτλων είναι πρακτικά επιβεβλημένες. Το "κλειδί" στις συνεργασίες αυτές, αφού τα σχετικά games θα κυκλοφορήσουν για ανταγωνιστικά μεταξύ τους συστήματα, είναι να υπάρχει για την έκδοση του φορμά που επιδιώκει τη συνεργασία, κάποιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η Sony αξιοποίησε άκρως επιτυχημένα αυτήν την προσέγγιση πέρυσι με το Destiny και σε μικρότερο βαθμό με τα Watch Dogs και Far Cry 4... και φέτος θα την αξιοποιήσει ξανά σε λίγο καιρό, με το Batman Arkham Knight της Warner - σε πολλαπλά μάλιστα επίπεδα.

Το πιο ενδιαφέρον προϊόν της συνεργασίας των δύο εταιρειών δεν είναι άλλο από μία ειδική, με δίχρωμία ασημί-ανθρακί έκδοση του PlayStation4, περιορισμένης κυκλοφορίας, της οποίας το περίβλημα κοσμεί το σήμα του Batman. Το χειριστήριο έχει βεβαίως διαμορφωθεί στον ίδιο συνδυασμό χρωμάτων, ενώ η έκδοση αυτή δεν συνοδεύεται μόνο από αντίτυπο του Batman Arkham Knight, αλλά και από τρεις extra αποστολές (Scarecrow Nightmare) οι οποίες είναι αποκλειστικές για την έκδοση του τίτλου στο PS4. Θεματική εμπορική συσκευασία του PlayStation4 για το Batman Arkham Knight θα κυκλοφορήσει και "απλή", χωρίς το ειδικά διαμορφωμένο περίβλημα του PS4 δηλαδή, συνοδευόμενη πάντως και αυτή από αντίτυπο του τίτλου και το extra αποκλειστικό στο σύστημα της Sony περιεχόμενο που προαναφέραμε.

Και τα δύο αυτά PlayStation4 θα κυκλοφορήσουν και στη χώρα μας, την ίδια ημέρα που κυκλοφορεί και αυτόνομα στα ελληνικά καταστήματα το Batman Arkham Knight: στις 23 Ιουνίου. Η συλλεκτική έκδοση του PS4 θα κοστίζει €449, ενώ η "απλή" θεματική €399 (όσο κόστιζαν και οι αντίστοιχες των Destiny και Far Cry 4 δηλαδή). Η νέα περιπέτεια του Batman δείχνει να είναι από τις πλέον εντυπωσιακές της σειράς που έχει καλλιεργήσει επί σειρά ετών η Warner και σίγουρα ξεχωρίζει ανάμεσα στις κυκλοφορίες του δεύτερου τριμήνουν της χρονιάς. Εν αναμονή των εντυπώσεων και της αξιολόγησής μας, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ