Ο Ζήσης Ρούμπος έρχεται με την "Σούπερ δύναμη" του στα TGI Fridays™ Loft Καπνικαρέας

Ο κωμικός μιλάει για την εποχή των υπερ-ηρώων που διανύουμε. Όχι τους σούπερ ήρωες των ταινιών αλλά όλους εμάς.

Σούπερ δύναμη

Ο Ζήσης Ρούμπος έρχεται, κάθε Τετάρτη στις 9 μ.μ., στα TGI Fridays™ Loft Καπνικαρέας με την παράσταση "Σούπερ Δύναμη". Ο κωμικός μιλάει για την εποχή των υπερ-ηρώων που διανύουμε. Όχι τους σούπερ ήρωες των ταινιών αλλά όλους εμάς. Γιατί πραγματικά, χρειάζονται σούπερ δυνάμεις για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο σήμερα. Γάμος, παιδιά, σκυλιά, γατιά, γηρατειά, ταινίες, έντομα, ζώα, σεξ, influencers, δράση, εκρήξεις και αγαπημένοι αντιπαθητικοί χαρακτήρες. Γιατί κάθε καλή υπερ-ηρωική ιστορία χρειάζεται έναν κακό. Καμιά φορά και περισσότερους από έναν.

Σούπερ δύναμη

Ο Ζήσης Ρούμπος είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο "α" πως "την ελληνική σκηνή του stand up την χαρακτηρίζει το ταμπεραμέντο" και πως "το ελληνικό κοινό έχει αγκαλιάσει αυτό το είδος και απόδειξη είναι οι γεμάτες παραστάσεις κωμικών σε διάφορες πόλεις της επικράτειας". Αυτό σκοπεύει να κάνει και στα TGI Fridays™ με την νέα του παράσταση.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Σούπερ δύναμη

  • Stand up Comedy

H νέα stand up comedy παράσταση του γνωστού κωμικού μιλάει για την εποχή των υπερ-ηρώων που διανύουμε. Όχι τους σούπερ ήρωες των ταινιών αλλά όλους εμάς. Γιατί πραγματικά, χρειάζονται σούπερ δυνάμεις για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο σήμερα. Γάμος, παιδιά, σκυλιά, γατιά, γηρατειά, ταινίες, έντομα, ζώα, σεξ, influencers, δράση, εκρήξεις και αγαπημένοι αντιπαθητικοί χαρακτήρες. Γιατί φυσικά κάθε καλή υπερ-ηρωική ιστορία χρειάζεται έναν κακό.

TGI Fridays

Καπνικαρέας 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Stereophonic": Μια ελληνική θεατρική συμπαραγωγή υποψήφια για 13 βραβεία Τόνι!

Πρόκειται για την παράσταση σε συμπαραγωγή της ελληνικής Faliro House Productions, με θέμα την ιστορία μιας ροκ μπάντας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Το "ΑΤΙΤΛΟΝ" της Αντωνίας Οικονόμου ξεκινάει δεύτερο κύκλο παρουσίασης

Η παρασταστική αλληγορία της Ελληνίδας χορογράφου έρχεται στο Σύγχρονο Θέατρο.

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Το κλασικό έργο ως γέφυρα Ελλάδας και Τουρκίας στο Μέγαρο

Μετά την Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, η συμπαραγωγή του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη έρχεται στο Μέγαρο στις 16/5, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις στην σαιξπηρική ιστορία και έναν πολυπολιτισμικό θίασο.

Μάθε με να φεύγω

Η πικρή ιστορία άτυχων ερώτων και μοναξιάς του Άκη Δήμου αποδίδεται από τον Γιάννη Σκουρλέτη με μία παράδοξη, queer σκηνική γλώσσα, που γοητεύει με τη δυναμική της. | Powered by Uber| Powered by Uber

Ένας εχθρός του λαού

Παράσταση συλλογικής αφηγηματικής φόρμας που αναδεικνύει το σημαντικού πολιτικού προβληματισμού ιψενικό έργο, αφήνοντας όμως σε δεύτερη μοίρα ζητήματα θεατρικότητας | Powered by Uber

Η "Βότκα μολότοφ" "σκάει" κι αυτό το καλοκαίρι

Η εκρηκτική κωμωδία της Ελένης Ράντου σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη και με τον Τάσο Χαλκιά ως Τσέχοφ επιστρέφει με καλοκαιρινή περιοδεία σε ανοικτά θέατρα της Αττικής.

"Uncanny valley": Οι Rimini Protokoll συμμετέχουν με περφόρμανς στο Athens Digital Arts Festival

Η γερμανική θεατρική ομάδα που δημιούργησε το επιδραστικό θεατρικό κίνημα Reality Trend έρχεται στο Ρεξ, με μια περφόρμανς με πρωταγωνιστή ένα ανθρωπόμορφο ρομπότ.