Unfu*k yourself: Ένα βιβλίο που μιλάει στα ίσια & δείχνει τον δρόμο προς την πραγματική ευτυχία

Το βιβλίο που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις σκέψεις σας και κατά συνέπεια θα τις ελέγξετε, ώστε να έχετε μια πραγματικά ευτυχισμένη ζωή!

Unfu*k yourself

Σκέφτεστε συνεχώς ότι θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας; Νιώθετε δυσφορία μέσα αυτή; Πιστεύετε ότι η ευτυχία αποτελεί μια ουτοπία που βλέπετε μόνο στις ταινίες; Μήπως αυτές οι σκέψεις ταλανίζουν τα βράδια σας και τις συζητήσεις με τους φίλους σας;  

Σας βρήκαμε το βιβλίο που θα σας αλλάξει ριζικά το mindset και είναι το New York Times best seller Unfu*ck Yourself από τις εκδόσεις Έσοπτρον

Στο βιβλίο, μέσα από επτά δηλώσεις δύναμης, ο Gary John Bishop, ένας από τους σημαντικότερους ειδικούς στον τομέα προσωπικής ανάπτυξης, προσεγγίζει με ρεαλιστικό και άμεσο τρόπο το πώς θα κατανοήσετε τις σκέψεις σας και κατά συνέπεια θα τις ελέγξετε, ώστε να έχετε μια πραγματικά ευτυχισμένη ζωή! 

Ο Bishop περιγράφει με έναν απλό, κατανοητό και ενίοτε προκλητικό τρόπο το πώς εμεις οι ίδιοι έχουμε πραγματικά τον έλεγχο της ζωής μας

Unfu*k yourself
Απόσπασμα από το βιβλίο. Βρείτε το εδώ

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Το μοναδικό αυτό βιβλίο-οδηγός, θα μοιάζει περισσότερο σαν να συζητάτε με έναν μεγαλύτερο αδερφό. Σε πολλά σημεία θα χαμογελάσετε από την ταύτιση και σε άλλα θα γουρλώσετε σοκαρισμένοι τα μάτια στη συνειδητοποίηση του τι κάνετε τόσο καιρό και πόσο απλά είναι ίσως τα πράγματα για να έχετε μια καλή ζωή στην οποία νιώθετε όμορφα. Η συζητήση του βιβλίου ξεπερνάει τις σελίδες και μεταφέρεται πρακτικά στην καθημερινή ζωή. Ο εσωτερικός σας μονόλογος επιτέλους θα λάβει τις απαντήσεις που ψάχνει. Τις απαντήσεις αυτές που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε την αυτο-συζήτησή σας και να υιοθετήσετε μια πιο δραστήρια στάση στη ζωή, ώστε να φτάσετε εκεί που θέλετε. 

"Σταματήστε να ρίχνετε το φταίξιμο στην τύχη σας. 
Σταματήστε να ρίχνετε το φταίξιμο σε άλλους επιρροές ή περιστάσεις. 
Σταματήστε να ρίχνετε το φταίξιμο σε εξωτερικές ηλικία ή στην γειτονιά στην οποία ζείτε. 
Σταματήστε να ρίχνετε το φταίξιμο στην παιδική σας ηλικία". 
-Unf*ck yourself 

Σε πολλά σημεία, το βιβλίο ίσως σας φανεί λίγο σκληρό, κάπως σα να σας "στήνει στον τοίχο", μην ενδώσετε στην εσωτερική φωνή σας που θα σας πει "Σταμάτα". Είναι το υποσυνείδητό σας που αντιστέκεται, γιατί δε θέλει να ξεβολευτεί από την κατάσταση που βρίσκεται ήδη και έχει συνηθίσει. Αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία στο Unfu*ck yourself, γιατί μέσα από τον αληθινό και ωμό τρόπο που τοποθετείται ο Bishop, θα συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα εν τέλει είναι πολύ απλά και επιλύσιμα απ’όσο φαντάζεστε. 

Το Unfu*ck yourself αποτελεί ένα λυτρωτικό βιβλίο-φίλο, καθώς η προσέγγιση του είναι περισσότερο κινητρική παρά κλινική. Δεν παραθέτει αμέτρητες θεωρίες ή λόγια του αέρα. Σας κατευθύνει ώστε να μπορέσετε να να ελέγξετε τη  συναισθηματική σας κατάσταση και να σταματήσετε να κατηγορείτε τους Άλλους για πράγματα που συμβαίνουν.

Unfu*k yourself
Σημειώστε τα quotes και τις παραγράφους που σας εμπνέουν στο βιβλίο, ώστε να τα έχετε σαν reminder. Ανακαλύψτε το βιβλίο εδώ.

TikTok unfu*cked itself

Το βιβλίο έχει ήδη κερδίσει μια σημαντική θέση στην καρδιά του κοινού, ενώ παράλληλα, έχει απασχολήσει το TikTok community και τους σημερινούς κριτικούς βιβλίων, τους BookTokers. Στο TikTok, οι creators μοιράζονται τις προσωπικές τους εμπειρίες και το πώς το βιβλίο τους βοήθησε να αλλάξουν τη σκέψη τους και να τα βλέπουν όλα πιο θετικά.  

Οι εκδόσεις Έσοπτρον κυκλοφορούν ένα ακόμα διαμαντάκι αυτοβελτίωσης που θα τρυπώσει όχι μόνο στη βιβλιοθήκη σας, αλλά και στο μυαλό και τη σκέψη σας κάνοντας σας πιο ευτυχισμένους. Ο οίκος γνωστός για τους τίτλους που… προκαλούν, όπως The subtle art of not giving a f*ck ή I’m glad my mom died, μας κρατάει το χέρι και μάς δείχνει το δρόμο προς μια ομορφότερη και πιο stress-free ζωή.

Unfu*k yourself
Κριτική για το βιβλίο από αναγνώστη. Βρείτε το βιβλίο εδώ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ;

Η άμεση και προκλητική γλώσσα του Bishop διεγείρει την αυτοπεποίθηση και τη δράση, καθιστώντας το ιδανικό για όσους είναι έτοιμοι να αναλάβουν πλήρως την ευθύνη για την αλλαγή της ζωής τους. Μέσα από τις σελίδες του, το βιβλίο προσφέρει μια ευκαιρία για αυτοανακάλυψη και προσωπική ανάπτυξη, ενθαρρύνοντας τους αναγνώστες να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να απελευθερώσουν το πλήρες δυναμικό τους. Είτε είστε αναζητητές αυτοβελτίωσης, είτε απλώς χρειάζεστε έναν φρέσκο αέρα θετικότητας στη ζωή σας, το "Unfu*k Yourself" υπόσχεται να είναι ένα εργαλείο που θα σας καθοδηγήσει προς την επίτευξη των προσωπικών σας στόχων! 

Unfu*k yourself
Ανακαλύψτε το βιβλίο εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Η τέχνη του να μην κάνεις τίποτα και η παράλληλη πεζοπορία": Φαντασία και ρεαλισμός στην έκθεση της Άννας Αμπαριώτου

Το εικαστικό πρότζεκτ παρουσιάζεται στην γκαλερί Citronne σε επιμέλεια του Κώστα Πράπογλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

"Mindfulness στο Μουσείο": Η αργή τέχνη μπορεί να είναι ευεργετική

Το βιωματικό εκπαιδευτικό εργαστήριο - δράση "Mindfulness στο Μουσείο" στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή στο Παγκράτι μας κάνει να δούμε αλλιώς ένα έργο τέχνης.

Πέθανε ο Αμερικανός συγγραφέας Πολ Όστερ

Ο δημιουργός της "Τριλογίας της Νέας Υόρκης" έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Μια συζήτηση με τον Πολ Όστερ

Με αφορμή τον θάνατο του Πολ Όστερ αναδημοσιεύουμε μια συνάντηση που είχαμε με τον συγγραφέα το 2014 με αφορμή την ομιλία του στη Στέγη Ωνάση. Σταρ της σύγχρονης λογοτεχνικής κοινότητας, ο Πολ Όστερ ήταν ένας προσηνής, ανεπιτήδευτος και χαμηλών τόνων άνθρωπος με απολύτως βιωματική σχέση με το γράψιμο.

Περιηγηθείτε εικονικά στην Ιερά Μονή του Οσίου Λουκά του Στειριώτη

Η νέα παραγωγή εικονικής πραγματικότητας που προβάλλεται στη "Θόλο" του "Ελληνικού Κόσμου".

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας μιλά για το σχέδιο που θα αλλάξει την καθαριότητα της πόλης, τη στήριξη του ανεξάρτητου πολιτισμού, το zero food waste, τις κρήνες για δωρεάν νερό και τον υπερτουρισμό

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη λίγο πριν κόψει την κορδέλα του 3oυ "This is Athens – City Festival" που από την 1η Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου γεμίζει την πόλη πολιτισμό.

Το ΕΑΜ εγκαινιάζει τη νέα δράση "Κύκλοι Επιστημονικών Συναντήσεων. Μουσεία και Κοινωνία. Με το βλέμμα στο 2050"

Οι Κύκλοι Επιστημονικών Συναντήσεων του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου θα επιχειρήσουν να δώσουν απάντηση σε καίρια ερωτήματα που αφορούν στην διασύνδεση της κοινωνίας με τα μουσειακά ιδρύματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στον 21ο αιώνα.