Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

Megadeth

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες, κάτι που συμβαίνει για τρίτη φορά στη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Τον Αύγουστο του 2016, οι Megadeth είχαν παίξει ένα μικρό ακουστικό σετ έξω από το ξενοδοχείο τους, ενώ δύο χρόνια αργότερα, τον Μάιο του 2018, ο Dave Mustaine είχε κάνει το ίδιο μόνος του στην πόλη της Μεντόσα.

Οι Megadeth είχαν προγραμματίσει μία εμφάνιση στο Μπουένος Άιρες, η οποία έγινε sold out μέσα σε ελάχιστα λεπτά και προστέθηκε μια ακόμα ημερομηνία. Μέσα σε δύο ώρες είχαν εξαφανιστεί και πάλι τα εισιτήρια, με αποτέλεσμα να προστεθεί και μια τρίτη. Και κάπως έτσι, οι Dave Mustaine, James LoMenzo, Teemu Mäntysaari  και ο Dirk Verbeuren αποφάσισαν να επιβραβεύσουν τους οπαδούς τους και να βγουν έξω από το ξενοδοχείο τους για να παίξουν τα "Trust", "Angry Again" και "Symphony of Destruction". 

Οι Megadeth έρχονται και στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 14 Ιουνίου, η παρέα του Dave Mustaine θα ανέβει στη σκηνή της Πλατείας Νερού, και μαζί με τους Blind Guardian και τους Grand Magus, θα μας χαρίσουν μια από τις κορυφαίες metal βραδιές του καλοκαιριού. 

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Apocalyptica παίζουν Metallica στον Λυκαβηττό

Το νέο άλμπουμ τους "Plays Metallica Vol.2" είναι ο διάδοχος του περίφημου "Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos".

16/05/2024

Ένα διήμερο αφιέρωμα στον Μιχάλη Αδάμη έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών τιμά έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Αυτό είναι το αναλυτικό πρόγραμμα του Athens Music Week 2024

Η τετραήμερη γιορτή ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας, που απλώνεται σε 4 venues στην ευρύτερη γειτονιά του Κεραμικού, προσκαλεί 40 καλλιτέχνες και 160 ομιλητές από 26 χώρες.

Τι θα δούμε στον Κήπο του Μεγάρου αυτό το καλοκαίρι;

Η προπώληση για όλες τις εκδηλώσεις έχει αρχίσει.

Αυτές είναι οι παράλληλες δράσεις του 23oυ Athens Jazz

Οι χειροποίητες δημιουργίες του Meet Market, η επετειακή φωτογραφική έκθεση της ομάδας METApolis και το πιο τζαζ πρωινό του καλοκαιριού, γεμάτο με δωρεάν δράσεις για παιδιά, συμπληρώνουν τη φετινή διοργάνωση

"P.O.P.": Kυκλοφόρησε το νέο E.P. της Μαρίνας Σάττι

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον 68ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η Σάττι επιστρέφει με ολοκαίνουργιο υλικό.

Γιάννη Αγγελάκη, ποια είναι η "Φωνή των Βακχών";

Ο ανερχόμενος συνθέτης γράφει για την "επινοημένη παράσταση μουσικού θεάτρου" που ανεβαίνει στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ για δύο παραστάσεις σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή.