Το Needless mobile party φέρνει τους Black Bones στο Ρομάντσο

Το club night της &beyond στήνει ένα μαραθώνιο πάρτι με δύο stages και οκτώ ώρες χορευτικής, ηλεκτρονικής μουσικής.

Black Bones Chad Alexander© Black Bones

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου η &beyond παρουσιάζει το δεύτερο Club Night της για τη φετινή σεζόν στο Ρομάντσο από τις 11 μ.μ. μέχρι τις 6 π.μ.. Εκεί, το Needless mobile party προσκαλεί το δημοφιλές mobile party των Street Outdoors και μαζί καταλαμβάνουν τα δύο stages του πολιτιστικού κέντρου. Δύο από τα πιο ενεργά Αθηναϊκά party crews, οκτώ DJs και επτά ώρες χορευτικής, ηλεκτρονικής μουσικής με το Αθηναϊκό ντεμπούτο των ανερχόμενων Βορειο-Ιρλανδών Black Bones, για ένα 4ωρο B2B DJ set με τον χαρακτηριστικό fusion, leftfield disco, indie-dance ήχο τους. Ένα μουσικό project στην καλύτερη φάση της καριέρας του έως τώρα, με έναν πρωτότυπο ήχο που επεκτείνει τα όρια της σύγχρονης dance κουλτούρας. 

Οι Black Bones είναι ένα ντουέτο DJ και παραγωγών από το Belfast της Βορείου Ιρλανδίας. Οι Aaron Black και Timmy Stewart συλλέγουν και παίζουν μουσική εδώ και δεκαετίες ενώ δημιούργησαν τους Black Bones με σκοπό να βάλουν την προσωπική, κοινή τους σφραγίδα στον κόσμο των edits και της μουσικής παραγωγής, καθώς και για να παρουσιάσουν τα εκλεκτικά Β2Β set τους. Έχουν κυκλοφορήσει αρκετά συλλεκτικά 12" που έχουν λάβει αναγνώριση από κορυφαίους DJs και δισκοπωλεία παγκοσμίως. Έχουν παραδώσει DJ mixes για τις σειρές "Test Pressing" του Apientο και "Beats In Space" του Tim Sweeney ενώ η μουσική τους έχει βρεί στέγη σε δισκογραφικές εταιρείες όπως Touch Sensitive, Hoga Nord, Duca Bianco και Optimo Music. Μαζί τους στο υπόγειο stage σε ένα opening B2B set οι resident του Needless Chevy και Papaioannou. 

Street Outdoors
Street Outdoors

Το Street Outdoors επιστρέφει μετά από χρόνια στο Ρομάντσο αναλαμβάνοντας το ισόγειο stage. Το Line-up περιλαμβάνει τους resident Street Outdoors Soundsystem (Jose και Jiles), παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους τους BODJ και Kostas Georgoudis, για μια club extravaganza με κοινό άξονα τον μοντέρνο, εκλεκτικό house και techno ήχο.  

Αναλυτικό πρόγραμμα

Ισόγειο 11 μ.μ. – 6 π.μ. | Street Outdoors 

Kostas Georgoudis 
Street Outdoors Soundsystem (Jose & Jiles)
BODJ (Locus, Tessellate)

Υπόγειο 12-6 π.μ. | Needless

Chevy x Papaioannou (Needless, &beyond)
Black Bones (Optimo, Duca Bianco)

Εισιτήρια: Προπώληση 10€, τιμή εισόδου στην πόρτα 12€

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Πολυσυλλεκτικά πλην ετερόκλητα συναυλιακά προγράμματα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών: σαγήνες και αμηχανία

Όμορφες αλλά και αμήχανες στιγμές περιελάμβαναν δύο συναυλίες της ΚΟΑ, με πληθώρα ετερόκλητων μεταξύ τους έργων και σολίστ, στην "Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης" του Μεγάρου Μουσικής στις αρχές και τα τέλη Μαρτίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
17/05/2024

Ryuichi Sakamoto: Το "κύκνειο άσμα" του παγκοσμίου φήμης Ιάπωνα συνθέτη στο Subset Festival

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την τελευταία παράσταση ενός εμβληματικού συνθέτη που επηρέασε με πρωτοποριακό τρόπο τη σύγχρονη μουσική. Οι επιλογές του Sakamoto στο "Opus" καλύπτουν ολόκληρη την καριέρα του.

Όσα δεν θα χάσουμε από τον τριήμερο προγραμματισμό του φετινού Athens Music Week

Ξεχωρίζουμε τα must-see της φετινής διοργάνωσης που επιστρέφει μεγαλύτερη από ποτέ στη γειτονιά της Τεχνόπολης (22-25/5).

"Μυστήριο 66 Φωνές στην πόλη": Ένα πάρτι για το παρόν και το μέλλον του Arkopolis

Η 2023 Ελευσίς και η ομάδα Cultterra προσκαλούν την τοπική κοινότητα της Ελευσίνας και του Θριάσιου πεδίου να συνδιαμορφώσει τον δημόσιο χώρο αλλά και να χορέψει στους ρυθμούς της eurodance μουσικής που θα επιλέξει το dj δίδυμο Arvanite Pistols από την Ελευσίνα.

Πανελλήνιοι διαγωνισμοί πιάνου, κιθάρας και βιολιού από την musicArte

Δείτε πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στους διαγωνισμούς για παιδιά και νέους που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο στο Μέγαρο Μουσικής.

Οι Apocalyptica παίζουν Metallica στον Λυκαβηττό

Το νέο άλμπουμ τους "Plays Metallica Vol.2" είναι ο διάδοχος του περίφημου "Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos".

Ένα διήμερο αφιέρωμα στον Μιχάλη Αδάμη έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών τιμά έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.