Το Needless Slam φέρνει τον Daniel Wang στο Ρομάντσο

Το πρώτο club night της &beyond στήνει ένα μαραθώνιο πάρτι με δύο stages και οκτώ ώρες χορευτικής, ηλεκτρονικής μουσικής.

Daniel Wang

Το πρώτο club nigh της &beyond για τη φετινή σεζόν έρχεται στο Ρομάντσο, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου. Το Needless mobile party προσκαλεί για πρώτη φορά το Queer club night Slam! καταλαμβάνοντας τα δύο stages του Ρομάντσο. Δύο από τα πιο ενεργά αθηναϊκά party, οκτώ DJs και οκτώ ώρες χορευτικής, ηλεκτρονικής μουσικής με κερασάκι στην τούρτα την επιστροφή στην Αθήνα - μετά από πολλά χρόνια - του θρυλικού Αμερικάνου DJ και μουσικού παραγωγού Daniel Wang. Ένα μαραθώνιο πάρτι από τις 11 μ.μ. έως τις 7 π.μ. της επομένης.

Daniel Wang

Ο Daniel Wang ασχολείται με τη dance μουσική και την club κουλτούρα πάρα πολύ χρόνια. Με καταγωγή από την Καλιφόρνια, έζησε στη Νέα Υόρκη στα ‘90s, ενώ από τις αρχές των ‘00s είναι κάτοικος Βερολίνου. Έπαιξε για πρώτη φορά στο "Ostgut" (το αρχικό Berghain) το 2001 και είναι τακτικός DJ σε parties όπως "Horse Meat Disco" και "Cocktail d'Amore". Έχει επίσης residencies στο queer club "Schwuz" και στο "Paloma Bar", ενώ το 2023 περιόδευσε στην Ευρώπη και την Ιαπωνία. Οι δισκογραφικές κυκλοφορίες του σε label όπως Balihu, Environ και Rush Hour παίζονται από DJs σε όλο τον κόσμο. Αλλά το πιο σημαντικό - όλοι το ξέρουν αυτό - είναι πως ο Daniel Wang λατρεύει να χορεύει και να διασκεδάζει τους ανθρώπους στο dancefloor, με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Μαζί του στο ισόγειο stage σε ένα opening B2B set οι Maik Nait και Kasseta Rec, από το ομώνυμο δισκοπωλείο και στο closing ο γνωστός και μη εξαιρεταίος resident DJ του Needless, Chevy

Το Slam!, στη 19η έκδοση του, θα βρίσκεται στο υπόγειο παρουσιάζοντας άλλη μια οπτικοακουστική extravaganza. Το line-up περιλαμβάνει τους resident ClubKid και Fro, παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους τους Roman και Bill Sanders. Hosting και performances, κλασικά από το crew των Les Salopes.

Αναλυτικό πρόγραμμα

Ισόγειο 11 μ.μ. – 6 π.μ. | Needless 

Daniel Wang (Rush Hour, Environ)
Chevy (Needless, _&beyond)
Maik Nait x Kasseta Rec (Kasseta Record Store)

Υπόγειο 12 μ. – 7 π.μ. | Slam!

Clubkid (Slam!, six d.o.g.s)
Fro (Slam!, Monodroids)
Roman 
Bill Sanders

Προπώληση εισιτηρίων (€ 12-10) μέσω more.com.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ryuichi Sakamoto: Το "κύκνειο άσμα" του παγκοσμίου φήμης Ιάπωνα συνθέτη στο Subset Festival

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την τελευταία παράσταση ενός εμβληματικού συνθέτη που επηρέασε με πρωτοποριακό τρόπο τη σύγχρονη μουσική. Οι επιλογές του Sakamoto στο "Opus" καλύπτουν ολόκληρη την καριέρα του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/05/2024

Όσα δεν θα χάσουμε από τον τριήμερο προγραμματισμό του φετινού Athens Music Week

Ξεχωρίζουμε τα must-see της φετινής διοργάνωσης που επιστρέφει μεγαλύτερη από ποτέ στη γειτονιά της Τεχνόπολης (22-25/5).

"Μυστήριο 66 Φωνές στην πόλη": Ένα πάρτι για το παρόν και το μέλλον του Arkopolis

Η 2023 Ελευσίς και η ομάδα Cultterra προσκαλούν την τοπική κοινότητα της Ελευσίνας και του Θριάσιου πεδίου να συνδιαμορφώσει τον δημόσιο χώρο αλλά και να χορέψει στους ρυθμούς της eurodance μουσικής που θα επιλέξει το dj δίδυμο Arvanite Pistols από την Ελευσίνα.

Πανελλήνιοι διαγωνισμοί πιάνου, κιθάρας και βιολιού από την musicArte

Δείτε πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στους διαγωνισμούς για παιδιά και νέους που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο στο Μέγαρο Μουσικής.

Οι Apocalyptica παίζουν Metallica στον Λυκαβηττό

Το νέο άλμπουμ τους "Plays Metallica Vol.2" είναι ο διάδοχος του περίφημου "Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos".

Ένα διήμερο αφιέρωμα στον Μιχάλη Αδάμη έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών τιμά έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Αυτό είναι το αναλυτικό πρόγραμμα του Athens Music Week 2024

Η τετραήμερη γιορτή ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας, που απλώνεται σε 4 venues στην ευρύτερη γειτονιά του Κεραμικού, προσκαλεί 40 καλλιτέχνες και 160 ομιλητές από 26 χώρες.