Workshop leaders μιλούν για την υπάρχουσα και τη νέα πραγματικότητα στην μουσική βιομηχανία και τις τέχνες

Ένα διήμερο πρόγραμμα με διαδραστικά events, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, μουσική και μια διήμερη αποκλειστική καλλιτεχνική έκθεση στους χώρους του "Selina Hotel".

music

Το HER project και το shesaid.so Athens ενώνουν τις δυνάμεις τους και καταλαμβάνουν τους φιλόξενους χώρους του "Selina Hotel" το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου για δύο μέρες γεμάτες masterclasses, workshops, μουσική και fem τέχνη. Στο χώρο θα πραγματοποιείται παράλληλα έκθεση fem τέχνης ανοιχτής στο κοινό χωρίς εισιτήριο, ενώ την Κυριακή θα ακολουθήσει party στην ταράτσα με dj sets από τους Maria Politi, K.atou και Lessie Zmorr.

Τι σχέση έχει η μουσική με το ΑΙ; Ποια είναι τα μυστικά της μουσικής παραγωγής; Ποια είναι η πραγματικότητα με τα labels; Θα χρειαστώ PR για να κυκλοφορήσω τη μουσική μου; Τι είναι, τελικά, αυτό το PR; Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, επιλεγμένοι workshop leaders από την Ελλάδα και το εξωτερικό απαντούν σε αυτές και σε πολύ περισσότερες ερωτήσεις μέσα από μια σειρά workshops και masterclasses ειδικά σχεδιασμένων για να παρέχουν σφαιρική εικόνα για την υπάρχουσα και τη νέα πραγματικότητα στην μουσική βιομηχανία και τις τέχνες, συνολικά.

Οι ομιλητές και οι workshop leaders: Alinka, ιδιοκτήτρια δισκογραφικής, DJ και remixer, Lydia Laws, ιδρύτρια και διευθύντρια του διεθνώς αναγνωρισμένου boutique γραφείου επικοινωνίας και PR, Lydia Laws PR (LLPR) από το 2016, Gemma Ross, είναι συγγραφέας και συντάκτρια με εξειδίκευση στην μουσική δημοσιογραφία, Γιάννης Φουντής, growth hacker, Μιχάλης Δέλτα, από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες και πρωτοπόρος της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής και Όλγα Κουκλάκη, Ελληνίδα μουσικός, τραγουδοποιός, παραγωγός, vocalist και DJ.

Οι ομάδες του HER project, της local πλατφόρμας υποστήριξης και ενδυνάμωσης θηλυκοτήτων και υποεκπροσωπούμενων ομάδων στη μουσική βιομηχανία, και του shesaid.so Athens, αποτελούνται από γυναίκες όμοιες και διαφορετικές μεταξύ τους, επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας στον χώρο του πολιτισμού, ως καλλιτέχνες αλλά και ως επικοινωνιολόγοι, digital specialists, παραγωγοί και δημοσιογράφοι. Ενώνοντας τις κοινές τους εμπειρίες, την κατανόηση του "τοπίου" σε ό,τι αφορά τις τέχνες και την επιθυμία τους για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου, εκπαίδευσης, συμπερίληψης και εξέλιξης, δημιούργησαν ένα διήμερο πρόγραμμα με διαδραστικά events, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, μουσική και μια διήμερη αποκλειστική καλλιτεχνική έκθεση στους χώρους του "Selina Hotel".

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Πολυσυλλεκτικά πλην ετερόκλητα συναυλιακά προγράμματα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών: σαγήνες και αμηχανία

Όμορφες αλλά και αμήχανες στιγμές περιελάμβαναν δύο συναυλίες της ΚΟΑ, με πληθώρα ετερόκλητων μεταξύ τους έργων και σολίστ, στην "Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης" του Μεγάρου Μουσικής στις αρχές και τα τέλη Μαρτίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
17/05/2024

Ryuichi Sakamoto: Το "κύκνειο άσμα" του παγκοσμίου φήμης Ιάπωνα συνθέτη στο Subset Festival

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την τελευταία παράσταση ενός εμβληματικού συνθέτη που επηρέασε με πρωτοποριακό τρόπο τη σύγχρονη μουσική. Οι επιλογές του Sakamoto στο "Opus" καλύπτουν ολόκληρη την καριέρα του.

Όσα δεν θα χάσουμε από τον τριήμερο προγραμματισμό του φετινού Athens Music Week

Ξεχωρίζουμε τα must-see της φετινής διοργάνωσης που επιστρέφει μεγαλύτερη από ποτέ στη γειτονιά της Τεχνόπολης (22-25/5).

"Μυστήριο 66 Φωνές στην πόλη": Ένα πάρτι για το παρόν και το μέλλον του Arkopolis

Η 2023 Ελευσίς και η ομάδα Cultterra προσκαλούν την τοπική κοινότητα της Ελευσίνας και του Θριάσιου πεδίου να συνδιαμορφώσει τον δημόσιο χώρο αλλά και να χορέψει στους ρυθμούς της eurodance μουσικής που θα επιλέξει το dj δίδυμο Arvanite Pistols από την Ελευσίνα.

Πανελλήνιοι διαγωνισμοί πιάνου, κιθάρας και βιολιού από την musicArte

Δείτε πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στους διαγωνισμούς για παιδιά και νέους που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο στο Μέγαρο Μουσικής.

Οι Apocalyptica παίζουν Metallica στον Λυκαβηττό

Το νέο άλμπουμ τους "Plays Metallica Vol.2" είναι ο διάδοχος του περίφημου "Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos".

Ένα διήμερο αφιέρωμα στον Μιχάλη Αδάμη έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών τιμά έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.