Από δημιουργικά σάντουιτς μέχρι εκλεκτά μεζεδοπωλεία, και από μοντέρνα μπιστρό μέχρι ψαγμένη κουζίνα, η Κυψέλη προσφέρει επιλογές για κάθε γευστική προτίμηση. Ακολουθούν τέσσερα από αυτά τα στέκια που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τη φιλικότητα του περιβάλλοντος και τις γευστικές προτάσεις τους.
Caprus
O Μιχάλης Βραχλιώτης (με θητεία σε εστιατόρια του εξωτερικού αλλά και σε σημαντικά αθηναϊκά σποτ) αποφάσισε να φτιάξει το δικό του εδεσματοπωλείο στην Κυψέλη, που ειδικεύεται στα σάντουιτς. Έξοχη φοκάτσια και άλλα ψωμιά, γέμισμα με πολύ καλά υλικά που δεν περιορίζονται γεωγραφικά και μπόλικα χειροποίητα στοιχεία.
Πλάτανος
Ένα περιποιημένο μεζεδοπωλείο που στήνει τα τραπέζια του δίπλα στο υπεραιωνόβιο πλατάνι-σήμα κατατεθέν της πλατείας στην Αγίας Ζώνης. Μπορείς να καθίσεις για ένα ούζο ή τσίπουρο, που έρχεται με ένα μικρό μεζέ, ή να διαλέξεις από τα αρκετά κρεατικά και θαλασσινά πιάτα του καταλόγου. Κάθε Σάβ. ζωντανή μουσική.
Ντύλαν
Ο σεφ-πατρόν Βαγγέλης Βέης, με πορεία σε βραβευμένες κουζίνες όπως αυτές των "Hytra", "Hervé" και "Soil", παρουσιάζει το πρώτο του εστιατορικό εγχείρημα στην Κυψέλη. Μια χαλαρή μπάρα περιμετρικά της open kitchen καθορίζει το χώρο, ενώ προτάσεις όπως η παλαμίδα με παντζάρι, γουλί, fermented ρόδι και κρέμα ταραμά ή το αρνί με αγκινάρες και άιβαρ δίνουν το γευστικό στίγμα.
Φrídda Γκρικ Μπιστρό
Ένα ατμοσφαιρικό μπιστρό που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα προϊόντα και τις γεύσεις του τόπου μας. Η δράση ξεκινά από νωρίς, με καφέ και ελληνοπρεπές brunch, και συνεχίζεται ως αργά με μοντέρνου ύφους πιάτα και signature cocktails που αξιοποιούν ελληνικά ποτά και αποστάγματα.
Δείτε όλες τις προτάσεις εστιατορίων στην Κυψέλη στον οδηγό εστιατορίων του athinorama.gr.