Πού τρώμε στην Κυψέλη;

Όλο και πιο στα πάνω της, η Κυψέλη έχει να επιδείξει μια ποικιλία από εστιατόρια και μπιστρό που συνδυάζουν την παράδοση και το comfort με τη σύγχρονη δημιουργικότητα.

«Πλάτανος»: Μια καινούργια ιστορία απ’ τα παλιά

Από δημιουργικά σάντουιτς μέχρι εκλεκτά μεζεδοπωλεία, και από μοντέρνα μπιστρό μέχρι ψαγμένη κουζίνα, η Κυψέλη προσφέρει επιλογές για κάθε γευστική προτίμηση. Ακολουθούν τέσσερα από αυτά τα στέκια που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τη φιλικότητα του περιβάλλοντος και τις γευστικές προτάσεις τους.

Caprus

O Μιχάλης Βραχλιώτης (με θητεία σε εστιατόρια του εξωτερικού αλλά και σε σημαντικά αθηναϊκά σποτ) αποφάσισε να φτιάξει το δικό του εδεσματοπωλείο στην Κυψέλη, που ειδικεύεται στα σάντουιτς. Έξοχη φοκάτσια και άλλα ψωμιά, γέμισμα με πολύ καλά υλικά που δεν περιορίζονται γεωγραφικά και μπόλικα χειροποίητα στοιχεία.

Πλάτανος

Ένα περιποιημένο μεζεδοπωλείο που στήνει τα τραπέζια του δίπλα στο υπεραιωνόβιο πλατάνι-σήμα κατατεθέν της πλατείας στην Αγίας Ζώνης. Μπορείς να καθίσεις για ένα ούζο ή τσίπουρο, που έρχεται με ένα μικρό μεζέ, ή να διαλέξεις από τα αρκετά κρεατικά και θαλασσινά πιάτα του καταλόγου. Κάθε Σάβ. ζωντανή μουσική.

Ντύλαν

Ο σεφ-πατρόν Βαγγέλης Βέης, με πορεία σε βραβευμένες κουζίνες όπως αυτές των "Hytra", "Hervé" και "Soil", παρουσιάζει το πρώτο του εστιατορικό εγχείρημα στην Κυψέλη. Μια χαλαρή μπάρα περιμετρικά της open kitchen καθορίζει το χώρο, ενώ προτάσεις όπως η παλαμίδα με παντζάρι, γουλί, fermented ρόδι και κρέμα ταραμά ή το αρνί με αγκινάρες και άιβαρ δίνουν το γευστικό στίγμα.

Φrídda Γκρικ Μπιστρό

Ένα ατμοσφαιρικό μπιστρό που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα προϊόντα και τις γεύσεις του τόπου μας. Η δράση ξεκινά από νωρίς, με καφέ και ελληνοπρεπές brunch, και συνεχίζεται ως αργά με μοντέρνου ύφους πιάτα και signature cocktails που αξιοποιούν ελληνικά ποτά και αποστάγματα.

Δείτε όλες τις προτάσεις εστιατορίων στην Κυψέλη στον οδηγό εστιατορίων του athinorama.gr.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Πλάτανος

Αγ. Ζώνης 43, Κυψέλη
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Φrídda Γκρικ Μπιστρό

Κρίσσης 50, Άνω Κυψέλη
  • Εστιατόρια

Ντύλαν

Αγίας Ζώνης 38, Κυψέλη
  • Εστιατόρια

Caprus

Σπετσών 49, Κυψέλη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: 4 εστιατόρια για κορυφαίο sushi σε ειδικές τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για επίσκεψη σε 4 από τα καλύτερα εστιατόρια για sushi στη χώρα, με ειδικά μενού που κάνουν τις τιμές… sashimi.

26/09/2024

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Τα 15 καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της χώρας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για να γνωρίσουμε τα εστιατόρια εκείνα που τιμούν την κουζίνα της χώρας, πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις Χρυσού Σκούφου με άρωμα ελληνικό.

Ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο στην Αθήνα: "Fellows" και Cine Πολεμικό σε μια απολαυστική συνάντηση γεύσεων και σινεμά

Το "Fellows" και ο θερινός Cine Πολεμικό προσφέρουν την τέλεια συνδυαστική πρόταση για ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο στην πόλη.

5 γευστικές αποδράσεις στο Περιστέρι

Από casual all-day χώρους μέχρι εστιατόρια που προτείνουν ασιατικές γεύσεις, οι επιλογές είναι πολλές και ποικίλες.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην περιφέρεια

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – τόσο που… σ’ αυτά τα κορυφαία εστιατόρια ψαριού της περιφέρειας, δε θα μείνει ούτε λέπι!

5 εστιατόρια στο Χαλάνδρι που αξίζει να δοκιμάσεις

Από ιταλικές και μεξικάνικες γεύσεις μέχρι cozy brunch spots, το Χαλάνδρι προσφέρει γαστρονομικές εμπειρίες που θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Τα καλύτερα εστιατόρια για κρέας της Ελλάδας σε μοναδικές τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές, απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας. Και για να περάσουμε κατευθείαν στο ψητό, ελάτε να σημειώσουμε μαζί τα καλύτερα εστιατόρια για κρέας της χώρας.