Foodon Social Dining: Η μαγεία της γαστρονομίας και της αλληλεγγύης με τον Δήμο Σαμουράκη

Ο διακεκριμένος σεφ μαγειρεύει για ένα τραπέζι που υπόσχεται μια διαφορετική εμπειρία, ενισχύοντας το πνεύμα της αλληλεγγύης και της σύνδεσης μεταξύ ανθρώπων.

Foodon Social Dining

Κάθε Foodon Social Dining ενώνει ανθρώπους γύρω από ένα κοινό τραπέζι, δημιουργώντας έναν μοναδικό χώρο συνάντησης, αλληλεγγύης και καλοσύνης. Στην τελευταία εκδήλωση, η οποία έγινε αφορμή για μια γαστρονομική εμπειρία, το μαγειρικό team υποδέχθηκε τον διακεκριμένο σεφ Δήμο Σαμουράκη. Γνωστός για την αφοσίωσή του στην υψηλή γαστρονομία μέσω του εστιατορίου του, "Seeds Restaurant" στα Ιλίσια, πρόσφερε μια βραδιά γεμάτη δημιουργία και γεύσεις που ξεπέρασαν τα όρια του πιάτου.

Στην παρέα βρέθηκε και ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος, ο οποίος ενθουσιάστηκε από τις αλληλεπιδράσεις με τους καλεσμένους και μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη σημασία της κοινωνικής ευαισθησίας. Η επαφή με ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα του έδωσε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσει τη σημασία της σύνδεσης και της καλοσύνης. Πρότεινε σε όλους να ζήσουν την εμπειρία του Social Dining ως μια ευκαιρία να βγουν από τη ζώνη ασφαλείας τους και να παρατηρήσουν τον κόσμο όπως είναι, αναγνωρίζοντας τις διαφορετικές πτυχές της ανθρώπινης εμπειρίας.

Η διακεκριμένη αθλήτρια Κλέλια Πανταζή γέμισε με ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς γνώρισε ενδιαφέροντες ανθρώπους που, υπό άλλες συνθήκες, δεν θα είχε γνωρίσει ποτέ. Η συγκίνηση για τις ξεχωριστές ιστορίες τους και η ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχει, της έμειναν στο τέλος της βραδιάς. Εξέφρασε την επιθυμία της να δημιουργηθεί μια μεγαλύτερη αλυσίδα αγάπης, καλώντας περισσότερους ανθρώπους να συμμετάσχουν στα γεύματα της Foodon, πιστεύοντας στη σημασία της κοινωνικής σύνδεσης και της συμπερίληψης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8+1 εστιατόρια στην Κηφισιά που αξίζει να δοκιμάσεις

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στην Κηφισιά συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από κομψά ιταλικά τρατορίες και steak houses, μέχρι ατμοσφαιρικά all-day spots και δημιουργικά πιάτα ελληνικής κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

Zyme: Μια ζυμο-spritzeria στον Πειραιά

Ένα πολύ όμορφο project πιάνει λιμάνι και μας συστήνεται σαν μία premium focacceria και spritzeria.

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.