Οι Witherfall ανεβαίνουν στη σκηνή του "Piraeus Club Academy"

Η αγαπημένη μέταλ μπάντα προσγειώνεται στη φθινοπωρινή Αθήνα για μια μοναδική συναυλία.

Witherfall

Καθώς ο αέρας ψυχραίνει και οι νύχτες μεγαλώνουν, είναι η τέλεια στιγμή για να προσγειωθούν οι Witherfall με το σκοτεινό μελωδικό τους μέταλ στη φθινοπωρινή Αθήνα. Απολαύστε τους, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου, στη σκηνή του "Piraeus Club Academy" με το μοναδικό τους επικό κράμα δυναμικού λυρισμού και αδυσώπητου καταιγιστικού ήχου.

Οι Witherfall σχηματίστηκαν στο Λος Άντζελες το 2013. Ο Joseph Michael (επίσης γνωστός από τους Sanctuary) και ο Jake Dreyer (πρώην Iced Earth / Demons & Wizards) έχτισαν τη νέα τους μπάντα γύρω από τον ντράμερ Adam Sagan (RIP) και τον καταξιωμένο μπασίστα Anthony Crawford (Allan Holdsworth, CHON). Από τότε, το γκρουπ έχει κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ που πήραν εξαιρετικές κριτικές: "Nocturnes and Requiems” (2017), "A Prelude to Sorrow” (2018) και "Curse of Autumn” (2021), καθώς και ένα EP "Vintage” (2019).

Με γνώμονα το καλλιτεχνικό όραμα και όχι το κόστος, οι Witherfall στρατολόγησαν τον διάσημο ντράμερ Marco Minnemann (The Aristocrats, Steven Wilson) στο Curse of Autumn, διασφαλίζοντας ότι τα θεμέλια των singles "As I Lie Awake”, "The Other Side of Fear” και "The River” θα ήταν μοναδικά. Στο επερχόμενο άλμπουμ, ο Minnemann επιστρέφει στην ομάδα για μια δισκογραφική εμφάνιση, ενώ ο ντράμερ Chris Tsaganeas (Wax Owls) και ο πολυοργανίστας Gerry Hirschfeld (Willie Nelson) είναι τα νεότερα μόνιμα μέλη της μπάντας. Κάθε άλμπουμ των Witherfall είναι μια καθοριστική στιγμή. Το ταξίδι μέχρι τώρα δεν ήταν χωρίς κόπο και αναταράξεις. Η αποφασιστικότητα, ωστόσο, είναι το κλειδί για τα πάντα.

Οι Witherfall είναι οι Jake Dreyer (κιθάρα/τραγουδοποιός), Joseph Michael (φωνικά/τραγουδοποιός), Anthony Crawford (μπάσο), Marco Minnemann (ντραμς), Chris Tsaganeas (ντραμς), Gerry Hirschfeld (πλήκτρα)

Προπώληση εισητηρίων: more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες τη εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τα μουσικά ραντεβού που δεν θα χάσουμε αυτή την εβδομάδα

Αυτές είναι οι συναυλίες και τα φεστιβάλ που δεν θα χάσουμε τις επόμενες μέρες στην Αθήνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
26/09/2024

Δυο βραδιές για τον τον Django Reinhardt

Το Gypsy Jazz Trio του Κ. Μητρόπουλου έρχεται στο Theatre of the No

Έκτακτο: Η Μαρινέλλα λιποθύμησε στη σκηνή του Ηρωδείου

Η σπουδαία καλλιτέχνιδα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η συναυλία αναβλήθηκε.

Το δώρο που μας έκανε η Rosalía για τα γενέθλιά της

To ποπ φαινόμενο γιορτάζει τα γενέθλια της με το νέο single "Omega" σε συνεργασία με τον ανερχόμενο Ralphie Choo.

Διπλό ραντεβού με τον Saske στον Λυκαβηττό

Την πρώτη μέρα, ο ράπερ θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ ενώ, την επόμενη, θα φιλοξενήσει στο Saskepticism Festival ένα εκρηκτικό rap line-up.

Συναυλίες Candlelight: Μουσικές ιστορίες από Queen, Coldplay και άλλους καλλιτέχνες υπό το φως των κεριών

Η Αθήνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένα υπερθέαμα που συνδυάζει τις εμβληματικές μελωδίες κορυφαίων καλλιτεχνών με την ατμόσφαιρα των κεριών στο ιστορικό Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.

Ακούσατε το νέο live E.P. των National;

Η ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας τους στη Ρώμη από τον περασμένο Ιούνιο θα κυκλοφορήσει σε ένα διπλό live album.