Ο Μπάρι Κέογκαν προστίθεται στο cast του "Peaky Blinders"

Η κινηματογραφική μεταφορά της δημοφιλούς σειράς αποκτά ακόμα έναν αστέρα στη διανομή των ηθοποιών.

'Saltburn' «Saltburn»

Μια από τις πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές παραγωγές μόλις απέκτησε έναν ακόμα σταρ στη διανομή των ηθοποιών. Ο λόγος για το σταθερά ανερχόμενο Μπάρι Κέογκαν ("Saltburn", "Τα Πνεύματα του Ινισέριν"), ο οποίος προστέθηκε στο cast του κινηματογραφικού "Peaky Blinders".

Η ταινία βασίζεται στην ομώνυμη και εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά, στην οποία ο βραβευμένος με Όσκαρ Κίλιαν Μέρφι ("Οπενχάιμερ"), υποδύεται τον Τόμι Σέλμπι, αρχηγό μιας πανίσχυρης όσο και βίαιης συμμορίας που δρα στο Μπέρμιγχαμ του Μεσοπολέμου. Εκτός από τους δύο προαναφερθείς ηθοποιούς, συμμετέχει επίσης και η Ρεμπέκα Φέργκιουσον ("Dune").

Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν μες τη χρονιά, αλλά προς το παρόν δεν είναι γνωστή η ακριβής πλοκή της ταινίας, αλλά ούτε και εάν πρόκειται να συμμετάσχουν επιπλέον ηθοποιοί που εμφανίστηκαν στη σειρά, πλην του Μέρφι φυσικά. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Τομ Χάρπερ ("Οι Αεροναύτες", "Wild Rose"), ο οποίος είχε αναλάβει τρία επεισόδια της πρώτης σεζόν. Το σενάριο υπογράφει ο εμπνευστής του τηλεοπτικού "Peaky Blinders" και έμπειρος "γραφιάς" Στίβεν Νάιτ ("Σε Λάθος Χρόνο", "Θυσιάζοντας Ένα Πιόνι"), ο οποίος αυτήν την περίοδο έχει ολοκληρώσει τη βιογραφία για την Κάλλας με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί ("Maria").

Διαβάστε Επίσης


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα τα σινεμά (29/8-4/9)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
30/08/2024

Φεστιβάλ Βενετίας: Πώς η Αντζελίνα Τζολί έγινε "Maria" Κάλλας

Η ευρηματική βιογραφία της Ελληνίδας σοπράνο κέρδισε τις πρώτες εντυπώσεις της φετινής Μπιενάλε, στην οποία επέστρεψε και ο για καιρό "αγνοούμενος" Αλέξανδρος Αβρανάς.

Όλες οι ταινίες "Alien" στη σωστή σειρά

Βλέπουμε ξανά και βάζουμε σε λίστα τα φιλμ του franchise που δημιούργησε ο Ρίντλεϊ Σκοτ.

Οι καλύτερες ταινίες της σεζόν από τον Γιάννη Καντέα-Παπαδόπουλο

Οι 20 κορυφαίες κινηματογραφικές στιγμές των τελευταίων μηνών σύμφωνα με τον κριτικό του "α".

Alien: Romulus

Κατάφερε ο σκηνοθέτης Φέντε Άλβαρεζ να φανεί αντάξιος του franchise που έφτιαξε ο Ρίντλεϊ Σκοτ;

Τελειώνει με Εμάς

Λουλουδάτη μεταφορά ενός ευπώλητου νεο-Άρλεκιν, το οποίο μελοδραματοποιεί ένα κακοποιητικό ρομάντζο με τον πιο παλιομοδίτικο, μελωμένο χολιγουντιανό τρόπο.

Στοιχειωμένη Καρδιά

Ψυχολογικό θρίλερ το οποίο δεν κρατάει τις υποσχέσεις του. Χτίζει μια μίνιμουμ δραματική ένταση, την εκτονώνει όμως με άτσαλη, σεναριακά κακογραμμένη υπερβολή.