Θέατρο του Νέου Κόσμου: 19 παραστάσεις θα δούμε τη νέα σεζόν 2024-25 που ξεκινά με προσφορά προπώλησης εισιτηρίων

Θέατρο του Νέου Κόσμου: 19 παραστάσεις θα δούμε τη νέα σεζόν 2024-25 που ξεκινά με προσφορά προπώλησης εισιτηρίων

Ένα πλούσιο ρεπερτόριο που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο σε επτά θεατρικές σκηνές, με την υπογραφή καταξιωμένων και νεότερων σκηνοθετών και δημιουργών και τη συμμετοχή σπουδαίων ηθοποιών, ανακοινώνει το Θέατρο του Νέου Κόσμου. Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα και εκμεταλλευτείτε την early bird προσφορά προπώλησης εισιτηρίων που συνεχίζεται μέχρι τις 22/9.

Σε πέντε θέατρα και επτά σκηνές απλώνεται φέτος το πολυσυλλεκτικό ρεπερτόριο των 19 παραστάσεων που ανακοίνωσε το Θέατρο του Νέου Κόσμου, το οποίο κάθε χρόνο μπαίνει σε νέα μονοπάτια και ξεκινά ενδιαφέρουσες συμπράξεις και συνεργασίες. Καταξιωμένοι αλλά και πολλά υποσχόμενοι σκηνοθέτες, δημιουργοί και ερμηνευτές φιγουράρουν στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της νέας σεζόν 2024-25, το οποίο φιλοδοξεί για ακόμα μια χρονιά να συνομιλήσει κριτικά με την εποχή, τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες, τις νέες γλώσσες, τις νέες ταυτότητες, θίγοντας διαχρονικές όσο και σύγχρονες θεματικές. Οι παραγωγές της σεζόν 2024-25 θα ανέβουν στις τρεις σκηνές του Θεάτρου του Νέου Κόσμου (Κεντρική, Δώμα και Κάτω Χώρος), στο Θέατρο Χώρα, στο Θέατρο Πόρτα και στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν αλλά και στο ριζικά ανακαινισμένο ιστορικό Θέατρο Κνωσός, που συστήνεται ξανά στο θεατρόφιλο κοινό, διατηρώντας ωστόσο την ταυτότητά του. Παρακάτω θα βρείτε όλο το πρόγραμμα προκειμένου να επιλέξετε και να προμηθευτείτε εγκαίρως εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις που επιθυμείτε, για τις οποίες ισχύει early bird προσφορά προπώλησης στην τιμή των € 9. Η προσφορά ισχύει για τις αγορές εισιτηρίων που θα γίνουν μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου από τα www.nkt.gr και more.com.
 

Θέατρο του Νέου Κόσμου | Κεντρική Σκηνή

Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος ανοίγει τη νέα σεζόν στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου στις 17 Οκτωβρίου με τον “Τρόμο του κροκόδειλου” της Μέγκαν Τάιλερ. Οι Άννα Καλαϊτζίδου, Σύρμω Κεκέ, Δημήτρης Κουτρουβιδέας, Θοδωρής Λαμπρόπουλος πρωταγωνιστούν στη σουρεαλιστική μαύρη κωμωδία εκδίκησης, φτιαγμένη όμως με τα υλικά ενός δράματος, που βάζει στο στόχαστρο την πατριαρχία και υμνεί τους γυναικείους δεσμούς. Το έργο μας μεταφέρει στη Βόρεια Ιρλανδία του 1989, εποχή συγκρούσεων με τον βρετανικό στρατό. Σύμφωνα με την υπόθεση, η θεοσεβούμενη Αλάννα κρατάει το σπίτι καθαρό και κρύβει τις αμαρτίες της. Στο σπίτι εισβάλλει ξαφνικά η αδερφή της Φιάννα μετά από χρόνια, έχοντας καταδικαστεί σε φυλάκιση για εμπρησμό, που στοίχισε τη ζωή της μητέρας τους.

Από 21 Οκτωβρίου επιστρέφουν για τέταρτη χρονιά τα “Τραγούδια της Σωτηρίας” με την ηθοποιό και ερμηνεύτρια με το χαρακτηριστικό μέταλλο Χριστίνα Μαξούρη. Μια από τις πιο αγαπημένες παραστάσεις των τελευταίων ετών, που έχει αγκαλιαστεί από κριτικούς και κοινό σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο Λονδίνο, συνεχίζει το μουσικό της ταξίδι, με τέσσερις εξαιρετικούς λαϊκούς μουσικούς να στήνουν και πάλι το πάλκο τους, προσκαλώντας μας σε ένα ταξίδι στη ζωή και στα τραγούδια της Σωτηρίας Μπέλλου.

Ο Γιάννης Καλαβριανός παρουσιάζει το νέο του έργο από την 1η Νοεμβρίου με τίτλο “Η Πύλη της Κόλασης”. Αφετηρία του δύο θυελλώδεις ερωτικές ιστορίες: αυτή του Αύγουστου Ροντέν και της Καμίλ Κλοντέλ, δύο από τους πιο επιδραστικούς γλύπτες του 19ου αιώνα κι εκείνη ενός παράνομου ζευγαριού του 13ου αιώνα, του Πάολο και της Φραντσέσκα, η οποία ενέπνευσε τον Ροντέν να δημιουργήσει μερικά από τα πιο γνωστά έργα του. Τέσσερις ερμηνευτές -Γιώργος Γλάστρας, Κωνσταντίνος Ζωγράφος, Χριστίνα Μαξούρη, Λυγερή Μητροπούλου- στην παράσταση με το έντονο εικαστικό αποτύπωμα, δημιουργούν επί σκηνής έναν κόσμο για την αφύπνιση του ανθρώπινου πνεύματος, την προσπάθειά του να νικήσει τον χρόνο και την ασταμάτητη φόρα του να αναζητά τον έρωτα.

Θέατρο του Νέου Κόσμου | Κάτω Χώρος

Σε μια κοινωνία όπου ένας δρακόντειος Νόμος Σίγασης περιορίζει κάθε πολίτη σε μόλις 140 λέξεις την ημέρα, ένα ερωτευμένο ζευγάρι αγωνίζεται να βρει τρόπο να εκφράσει την αγάπη, τις απογοητεύσεις και τους φόβους του μέσα στα όρια της επιβαλλόμενης σιωπής. Αυτό είναι το “Lemons” του Σαμ Στάινερ που επιστρέφει για δεύτερη χρονιά σε σκηνοθεσία της Ζαφειρίας Δημητροπούλου Del Angel, με τους Άννα Μενενάκου και Γιώργο Ζυγούρη, από 30 Οκτωβρίου στον Κάτω Χώρο του Θεάτρου του Νέου Κόσμου.

Από 23 Νοεμβρίου ένα άλλο δίδυμο, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Γιάννης Παπαδόπουλος μοιράζονται επί σκηνής τον “Φόβο” του Στέφαν Τσβάιχ υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του νέου σκηνοθέτη, απόφοιτου του τμήματος Σκηνοθεσίας του Εθνικού Θεάτρου, Μάριου Κακουλλή. Με αφορμή το διήγημα -μια ψυχολογική και κοινωνική ανατομία του φόβου- δημιουργείται επί σκηνής μια σύνθεση πάνω στην απιστία. 

Στις “Κόκκινες γραμμές ή Λέξεις που κάνουν τζιζ” η ομάδα Vice Versa εξερευνά μέσα από μια χιουμοριστική αλληγορία τις διαφορετικές όψεις των νέων αφηγήσεων της ξενότητας στον ψηφιακό κόσμο της παγκοσμιοποίησης και της ποπ κουλτούρας. Στο έργο ένα ζευγάρι φίλων συγκατοικεί με έναν άγνωστο στο πλαίσιο ενός προγράμματος παροχής φιλοξενίας (couch surfing). Ο επισκέπτης, αν και γίνεται δεκτός με ενθουσιασμό, έρχεται να τεστάρει τα όρια της ανοιχτότητας (ή και της ανοχής) των οικοδεσποτών στο κείμενο της Ευαγγελίας Γατσωτή που σκηνοθετεί η Αγγελική Γκιργκινούδη με τους Μαντώ Παπαρρηγοπούλου, Zeraw/Έμιας Τζάνι, Βασίλη Αουάντ, από 20 Ιανουαρίου.

Στο “Ιβάν εναντίον Ιβάν”, τέλος, η θεατρική διασκευή των Γιάννη Αποσκίτη και Σωτήρη Ρουμελιώτη (σε σκηνοθεσία του δεύτερου) εμπνέεται από το εξωφρενικά επίκαιρο σύμπαν του Γκόγκολ για να καυτηριάσει την «κουλτούρα της ακύρωσης», τον κανιβαλισμό των media και τη σημερινή κοινωνία μας, που ελλείψει πραγματικής δικαιοσύνης στήνει τα δικά της λαϊκά δικαστήρια. Με φόντο τη Ρωσία του 19ου αιώνα και χαλί την Ελλάδα του σήμερα, τρεις ηθοποιοί -Μπάμπης Αλεφάντης, Λάμπρος Γραμματικός, Άγγελος-Προκόπιος Νεράντζης- ακροβατούν ανάμεσα στη σατιρική ιστορία του Γκόγκολ κι ένα τηλεοπτικό πάνελ της μεσημεριανής ζώνης. Η παράσταση αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιανουαρίου.

Θέατρο του Νέου Κόσμου | Δώμα 

Στα επάνω πατώματα του θεάτρου έρχεται στις 4 Οκτωβρίου η “Ρίτα” της Μάρτα Μπουτσάκα σε σκηνοθεσία της Ρηνιώς Κυριαζή. Μια μαύρη κωμωδία για το μεταίχμιο της ζωής και του θανάτου, τη μνήμη και τη λήθη, την αγάπη, όπου μέσα από τη σχέση δύο αδελφών, του Τόνι και της Στέλλας, ξεδιπλώνονται διαφορετικές στάσεις ζωής απέναντι στα μεγάλα της ερωτήματα. Παίζουν οι Ιφιγένεια Καραμήτρου και Γιώργος Καφετζόπουλος.

Η Αριάδνη Καβαλιέρου με τη σκηνοθέτιδα Καλή Βοϊκλή φέρνουν ξανά στη σκηνή το συναρπαστικό βραβευμένο έργο της Τάτι Χένεσι “Εκατό λέξεις για το χιόνι” (από 21 Οκτωβρίου ), μια διόλου συνηθισμένη ιστορία ενηλικίωσης που εξερευνά τις αχαρτογράφητες περιοχές που υπάρχουν βαθιά μέσα μας, σε ένα ταξίδι που φτάνει ως τον Βόρειο Πόλο. 

Οι Ειρήνη Δράκου και Ζωή Ξανθοπούλου στήνουν το “Οχυρό”. Μια περφόρμανς με αφορμή το έργο “Η Πολιορκία του Λένινγκραντ” του Χ.Σ. Σινιστέρα αλλά και σημεία αναφοράς από τις ταινίες “Underground” του Ε. Κουστουρίτσα και “La Strada” του Φ. Φελίνι (από 30 Ιανουαρίου).

Θέατρο Κνωσός 

Στη σκηνή του θεάτρου Κνωσός που ανανεώνεται, έρχεται από 23 Οκτωβρίου το “Brokeback Mountain” σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου με τους Δημήτρη Καπουράνη, Μιχαήλ Ταμπακάκη, Κορίνα Γωγούλη, Δημήτρη Καπετανάκο, Δωροθέα Μερκούρη. Το γεμάτο ευαισθησία διήγημα της Άννι Πρου για την περίπλοκη αγάπη ανάμεσα σε δύο καουμπόηδες που κράτησε μια ζωή έγινε παγκοσμίως γνωστό από την ομώνυμη κλασική πλέον κινηματογραφική ταινία και ακολούθησε η θεατρική διασκευή του Άσλεϊ Ρόμπινσον, που ανεβαίνει στη σκηνή για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Καπουράνης μαζί με τον Θάνο Λέκκα αυτή τη φορά συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους με το “Μια άλλη Θήβα” του Σέρχιο Μπλάνκο για τρίτη συνεχή χρονιά, σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Από 28 Οκτωβρίου επιστρέφει το πολυβραβευμένο έργο για τις σχέσεις πατέρα – γιου, την ανδρική ταυτότητα, την ψυχική ασθένεια και τον ερωτισμό, μέσα από την ιστορία ενός συγγραφέα που επισκέπτεται έναν πατροκτόνο στη φυλακή προκειμένου να γράψει ένα θεατρικό έργο.

Οι Patari Project και η σκηνοθέτιδα Σοφία Πάσχου, τώρα, μεταμορφώνουν άλλο ένα κλασικό παραμύθι σε σύγχρονο θέαμα με video mapping, ηλεκτρονικά ηχοτοπία, ευρηματικά́ σκηνικά́ και κοστούμια, όπως και πρωτότυπα ζωντανά τραγούδια. Ο λόγος για τον Πήτερ Παν και την παράσταση “Πήτερ πάντα παιδί” που έρχεται από 3 Νοεμβρίου με τους Γιάννη Γιαννούλη, Θεοδόση Κώνστα, Άρη Λάσκο, Άλκη Μπακογιάννη, Ζωή Μυλωνά, Παύλο Παυλίδη, Αποστόλη Ψυχράμη.

Θέατρο Πόρτα

Ο Δημήτρης Αγιοπετρίτης-Μπογδάνος σκηνοθετεί το “Πήδημα” της Μάγκι Νέβιλ στο Θέατρο Πόρτα. Έξι ταλαντούχοι ηθοποιοί της νέας γενιάς -Τζωρτζίνα Λιώση, Νάνσυ Μπούκλη, Άγγελος-Προκόπιος Νεράντζης, Νίκη Σκιαδαρέση, Όλγα Σκιαδαρέση, Λυδία Τζανουδάκη- οικειοποιούνται το ευθύ βρετανικό χιούμορ και φωτογραφίζουν την εποχή ακριβώς όπως είναι: γυμνή, ευάλωτη και απεγνωσμένη, στην αντι-κωμωδία που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Μαζί με τις εξωφρενικές μουσικές επί σκηνής από τις Σκιαδαρέσες, με τις χαρακτηριστικές μελωδίες και τους καυστικά τρυφερούς στίχους, μας προσκαλούν σε μια ασύλληπτη διάδραση. Αφηγούνται την παράκρουση, συμφιλιώνονται με τη συγκίνηση και τελικά συνυπάρχουν σε μια φάρσα αιχμηρή μα εύθραυστη. Η πρεμιέρα είναι στις 4 Νοεμβρίου.

Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν - Υπόγειο 

Η Λάλι είναι μια πόρνη που ζει κοντά στο λιμάνι της Βαρκελώνης μαζί με τον Κάρλος, τον άνεργο εραστή και προαγωγό της. Έχει έναν τακτικό πελάτη, τον Νταβίντ, ιδιοκτήτη βιβλιοπωλείου, που είναι παντρεμένος αλλά η γυναίκα του είναι ετοιμοθάνατη. Η Λάλι αρχίζει σιγά σιγά να αναπτύσσει μια ιδιόρρυθμη σχέση με τον Νταβίντ, που της δίνει βιβλία να διαβάζει και της ανοίγει έναν καινούργιο κόσμο, με αποτέλεσμα να θέλει να εγκαταλείψει το πεζοδρόμιο. Κάπως έτσι ξεκινά το “Βρέχει στη Βαρκελώνη” του Πάου Μιρό που σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν από 18 Δεκεμβρίου, σε συμπαραγωγή με το Θέατρο του Νέου Κόσμου. Πρωταγωνιστούν οι Δήμητρα Ματσούκα, Κώστας Καζανάς και Ανδρέας Κοντόπουλος.

Θέατρο Χώρα 

Νίκος Ψαρράς, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Νέστορας Κοψιδάς, Αλεξάνδρα Παντελάκη πρωταγωνιστούν στο “True West” του Σαμ Σέπαρντ από 9 Οκτωβρίου. Η Έλενα Καρακούλη σκηνοθετεί το εμβληματικό έργο που αφηγείται μια οικογενειακή ιστορία. Δυο αδέλφια ζουν στο σπίτι της αυστηρής μητέρας τους, εκεί όπου τα έπιπλα αναδίδουν αλκοόλ και την ανάμνηση ενός πατέρα που κάποτε χάθηκε στην έρημο. Ο Λη, ο μεγάλος αδερφός, είναι ένας μοναχικός διαρρήκτης. Ο μικρός αδερφός Όστιν, οικογενειάρχης και επαγγελματίας συγγραφέας κινηματογραφικών σεναρίων, ενσαρκώνει το αμερικανικό όνειρο. Στο μικροαστικό σπίτι, το γεμάτο φυτά και μνήμες, τα δυο αδέρφια μονομαχούν, ακροβατώντας πάνω στα απομεινάρια του κοινού τους παρελθόντος. Η σύγκρουσή τους κορυφώνεται όταν εισβάλλει στη ζωή τους ο Σολ, παραγωγός από το Χόλιγουντ, που θα τους οδηγήσει σε μια αναπάντεχη αντιστροφή ρόλων: ο Λη γίνεται σεναριογράφος, ενώ ο αδερφός του αποφασίζει να γίνει διαρρήκτης.

Ένα δημοσιογραφικό δράμα παρουσιάζουν οι Αντώνης Τσιοτσιόπουλος και Γιώργος Παλούμπης (σε σκηνοθεσία του δεύτερου). Τα “Ανεξάρτητα Κράτη” μας μεταφέρουν στον Δεκέμβριο του 1977. Έπειτα από καταδίωξη της αστυνομίας ο γιατρός Βασίλης Τσιρώνης κλείνεται στο διαμέρισμά του στο Φάληρο μαζί με την οικογένειά του, αρνείται να παραδοθεί και κατόπιν τετράμηνης πολιορκίας το κηρύσσει «ανεξάρτητο κράτος». Κάπως έτσι ξεκινά αυτή η ενδιαφέρουσα ιστορία που κάνει πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου. Παίζουν οι Στέλιος Δημόπουλος, Βασιλική Διαλυνά, Άλκηστις Ζιρώ, Ελεάνα Καυκαλά, Μάκης Παπαδημητράτος, Στάθης Σταμουλακάτος, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος.

Στο θέατρο Χώρα θα δούμε επίσης και την “Γραμμή του ορίζοντος” του Χρήστου Βακαλόπουλου, μέσα από την παράσταση που σκηνοθέτησε πέρυσι στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου ο Γιώργος Παύλου, η οποία επανασύστησε στο κοινό το βιωματικό και ίσως πιο ώριμο έργο του πρόωρα χαμένου συγγραφέα. Μία “ιστορία φυγής” που μιλάει για το σήμερα όσο λίγα και μας φέρνει όλους ενώπιον των ευθυνών μας για την ύψωση του τόπου μας σε μια φαντασιακή χώρα, όπου όλοι θέλουν να ζήσουν. Παίζουν οι Νίκος Γιαλελής, Σπύρος Μπόσγας, Άγγελος-Προκόπιος Νεράντζης, Αθηνά Παπαδάκη, Ανδρομάχη Φουντουλίδου, Ειρήνη Μαυρικάκη, από τις 20 Νοεμβρίου.

Στη σκηνή του ίδιου θεάτρου βέβαια αναμένουμε και τον “Συρανό” της Ελένης Βλάχου. Μία παράσταση για όλη την οικογένεια που συνδυάζει αφήγηση και δράση, ζωντανή μουσική, μάχες, χορούς και τραγούδια, εμπνευσμένη από το κλασικό θεατρικό έργο του Εντμόν Ροστάν. Στις 3 Νοεμβρίου θα ανέβει η παραμυθένια ιστορία του ήρωα με την τεράστια μύτη που ονειρευόταν να πάει στο φεγγάρι και τα κατάφερε, για την αξία της φιλίας, την ομορφιά της διαφορετικότητας και τη δύναμη της αγάπης. Παίζουν οι Δημήτρης Γαλανάκης, Χαρά Λιόλιου, Ειρήνη Μπούνταλη, Ντίνος Παπαγεωργίου, Ελένη Τσιμπρικίδου και μουσικός επί σκηνής ο Ηλίας Βαμβακούσης.


Φωτογραφίες: Πάτροκλος Σκαφίδας©

TIPS

*Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, δημιουργός του Θεάτρου του νέου κόσμου που σύντομα θα κλείσει 30 χρόνια, είναι ένας σκηνοθέτης που αφουγκράζεται την παγκόσμια δραματουργία και μας συστήνει νέα έργα, άπαιχτα στην Ελλάδα. Φέτος, θα παρουσιάσει στο Θέατρο του Νέου Κόσμου τον "Τρόμο του κροκόδειλου" της Ιρλανδής ηθοποιού και συγγραφέα Μέγκαν Τάιλερ (από 17/10). Στη συνέχεια σε συμπαραγωγή με το Θέατρο Τέχνης σκηνοθετεί στο Υπόγειο το έργο του Καταλανού συγγραφέα και σκηνοθέτη Πάου Μιρό, "Βρέχει στη Βαρκελώνη" (από 18/12). Επιπλέον, η επιτυχημένη παράσταση με την υπογραφή του σκηνοθέτη, "Μια άλλη Θήβα" του Σέρχιο Μπλάνκο, συνεχίζεται για τρίτη χρονιά αυτή τη φορά στο θέατρο Κνωσός (από 28/10).
*Πέρυσι το Θέατρο του Νέου Κόσμου επεκτάθηκε εκτός των τειχών του (Κεντρική, Δώμα και Κάτω Χώρος) στο "κλασικό” κτίριο της οδού Αντισθένους, στο Θέατρο Χώρα και στο Θέατρο Πόρτα. Φέτος με πρωτοβουλία του θεατρικού οργανισμού ανακαινίζεται εκ βάθρων το Θέατρο Κνωσός στην περιοχή της Πατησίων, που μετρά πάνω από σαράντα χρόνια ιστορίας και που ξεκίνησε το 1985, με δημιουργούς τα αδέλφια Χρίστο και Λάμπρο Τσάγκα. Όλα τα χρόνια της δημιουργικής πορείας του, περισσότεροι από 800 καλλιτέχνες, συνεργάστηκαν σε κλασικά και σύγχρονα έργα, ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, ενώ το Κνωσός ήταν από τα πρώτα θέατρα του κέντρου που αγκάλιασαν τον κόσμο του χορού και ανέλαβε την πολύ σημαντική πρωτοβουλία να φιλοξενεί χορευτικές παραστάσεις τη δεκαετία του ’90.
*Τρεις είναι οι παραστάσεις που ξεκίνησαν την πορεία τους είτε την προηγούμενη σεζόν είτε παλιότερα και φέτος τις “αγκαλιάζει” το Θέατρο του Νέου Κόσμου. Ο λόγος για τα “Τραγούδια της Σωτηρίας” με την ηθοποιό και ερμηνεύτρια Χριστίνα Μαξούρη κι ένα επιτελείο σπουδαίων μουσικών που συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά, έχοντας ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο Λονδίνο (Κεντρική Σκηνή, από 21/10). Ενώ για δεύτερη συνεχή σεζόν θα δούμε το “Lemons” του Σαμ Στάινερ, σε σκηνοθεσία της Ζαφειρίας Δημητροπούλου Del Angel, που μετακομίζει από το Ίδρυμα “Μιχάλης Κακογιάννης”, με τους Άννα Μενενάκου και Γιώργο Ζυγούρη (Κάτω Χώρος, από 30/10), και τη “Γραμμή του ορίζοντος” του Χρήστου Βακαλόπουλου, που ανέβηκε πέρυσι στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παύλου (Θέατρο Χώρα, από 20/11).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θέατρο του Νέου Κόσμου

 Αντισθένους 7 & Θαρύπου
 2109212900