Το CT Garden Festival έρχεται τον Ιούλιο "Μ’ ανοιχτά πανιά"

Το CT Garden Festival έρχεται τον Ιούλιο "Μ’ ανοιχτά πανιά"

Το αθηναϊκό φεστιβάλ φέρνει τον Ιούλιο του αγαπημένους τραγουδιστές κι ένα μεγάλο αφιέρωμα στους θρυλικούς Queen.

Καλοκαίρι σημαίνει open-air συναυλίες κάτω από τα αστέρια και η ομάδα του CT Garden Festival το γνωρίζει καλά αυτό και γι’ αυτό έχει ετοιμάσει για το επόμενο διάστημα έναν πολυσυλλεκτικό προγραμματισμό που δεν θα αφήσει κανέναν μουσικόφιλο παραπονεμένο. Αγαπημένοι Έλληνες τραγουδιστές αλλά κι ένα μεγάλο αφιέρωμα στους θρυλικούς Queen, συνθέτουν το πρόγραμμα του Ιουλίου συνεχίζοντας ένα επιτυχημένο σερί συναυλιών στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου.

 

Το "Majesty Queen", το βρετανικό μουσικό αφιέρωμα στους Queen με πρωταγωνιστή –στο ρόλο του Freddy Mercury– τον μουσικό και ηθοποιό Seth Daniels, επιστρέφει στην Αθήνα μετά το sold out του περασμένου καλοκαιριού (16/7). Ο Danniel «ζωντανεύει» για λίγο τον Freddy Mercury μέσα από τα πιο διαχρονικά τραγούδια όλων των εποχών. Στο δίωρο show το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος, από το "Somebody to Love" και τον γηπεδικό ύμνο "We Are the Champions" μέχρι το οπερατικό "Bohemian Rhapsody".

Για ένα «Hot Summer» live έρχονται ο Χρήστος Δάντης και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, στις 17 Ιουλίου, όπως μαρτυρά και ο τίτλος που έδωσαν για την κοινή τους εμφάνιση. Ο καταξιωμένος λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά επί σκηνής μετά από μια εικοσαετία τον φίλο, συνεργάτη και αγαπημένο ερμηνευτή Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, στις 17 Ιουλίου. Συνθέτουν ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, ενέργεια και εξωστρέφεια και υπόσχονται σε όλους τους φίλους τους μια βραδιά με έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις.

Με παραμύθια, κακές συνήθειες και ιστορίες που ζούνε λαθραία εδώ και πολλά χρόνια, ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στη σκηνή του CT Garden για το καθιερωμένο φεστιβαλικό ραντεβού. Με σταθερή παρουσία εδώ και τρεις δεκαετίες, 14 προσωπικούς δίσκους και μια συνεχιζόμενη αγάπη για τη συναυλιακή συνθήκη ο τραγουδοποιός συγκαταλέγεται στους πλέον δημιουργικούς τραγουδοποιούς της γενιάς του. Μετά τα περσινά sold-out επανέρχεται στις 18 Ιουλίου για ένα νέο μουσικό ταξίδι με στάσεις  σε αγαπημένες στιγμές της μακράς δισκογραφίας του. 

H προπώληση εισιτηρίων για όλες τις συναυλίες και παραστάσεις του CT Garden Festival πραγματοποιείται μέσω του more.com

TIPS

Mε ένα πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα που ανανεώνεται στη διάρκεια του καλοκαιριού το City Theater είναι ένα από τα hot spot κάθε μουσικόφιλου. Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα του (ct.gr) για όλες τις νέες πληροφορίες.
Τον φετινό προγραμματισμό, που φέρει τον γεινό τίτλο "Μ' ανοιχτά πανιά", επιμελείται καλλιτεχνικά ο Μιχάλης Κουμπιός.
Το venue με αισθητική ελληνικού νησιού είναι το ολυμπιακό ακίνητο που ανακαινίστηκε και μετατράπηκε σε θέατρο για να φιλοξενήσει μεγάλες παραστάσεις από όλο τον κόσμο. Το Christmas Theater είναι ασφαλές, έχει χωρητικότητα 3.600 θέσεων και λειτουργεί τόσο τον χειμώνα και όσο και το καλοκαίρι φιλοξενώντας θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες στον αύλειο χώρο του.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

 Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι
 2117701700