"Μία μέλισσα τον Αύγουστο" κάνει χαμό στην ταράτσα του Θεάτρου Λαμπέτη!

"Μία μέλισσα τον Αύγουστο" κάνει χαμό στην ταράτσα του Θεάτρου Λαμπέτη!

Η «ιπτάμενη» κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη επιστρέφει στο σανίδι μετά από 20 χρόνια.

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη παρουσίασή της στο κοινό, η ξεκαρδιστική κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη «βουίζει» δυνατά στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη.

Ο Νικορέστης Χανιωτάκης σκηνοθετεί έναν θίασο ταλαντούχων ηθοποιών – που εδώ και μερικές ημέρες – έχουν βάλει στόχο να γεμίσουν δροσιά τα καλοκαιρινά βράδια μας στην Αθήνα.

Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη, θεατρική «πτήση» τη σεζόν 2004-2005, αλλά και την κινηματογραφική της πρεμιέρα το 2007, η κωμωδία «Μία Μέλισσα τον Αύγουστο» μας καλεί σε ένα αλλιώτικο καλοκαιρινό ταξίδι με προορισμό μια απέραντη, απόμερη παραλία που μόνο με βάρκα μπορεί να πάει κανείς. Εκεί καταφθάνει ο Χάρης με τη γυναίκα του τη Βασούλα, τη Γερμανίδα ετεροθαλή αδελφή του, Χίλντεγκαρντ και την ερωμένη του τη Μαρία που το παίζει κωφή!

Παρόλο που στην αρχή όλα κυλούν ευχάριστα, τα πράγματα σύντομα περιπλέκονται όταν μία  μέλισσα, τσιμπάει τον αλλεργικό Χάρη. Τρομακτικά πρησμένος, με εντελώς διαφορετική μορφή, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας βρίσκεται αντιμέτωπος με τον χειρότερό του εφιάλτη: τον άλλο του εαυτό, που κρατούσε για χρόνια κρυφό.

Η παρέα θα περάσει δύσκολες ώρες αλλά και πολλές δοκιμασίες, χωρίς σήμα στα κινητά, νερό ή σκιά. Το «φοβισμένο» alter ego του Χάρη θα ανακατέψει τα συναισθήματα των φίλων, θα φανερώσει μυστικά, ψέματα και αλήθειες και θα ανατρέψει την εύθραυστη ισορροπία στην παραλία, προκαλώντας ανελέητο πανικό στην παρέα -και ασταμάτητο γέλιο στο κοινό!

Παίζουν: Ελένη Βαΐτσου, Γιάννης Δρακόπουλος, Θάνος Μπίρκος, Νάνσυ Μπούκλη, Σπύρος Σταμούλης, Αναστασία Τσιλιμπίου.

Ημέρες και ώρες Παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, 9.15 μ.μ. 
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: €17, Φοιτητικό, Ανέργων, Παιδικό (έως 12 ετών) : €15, ΑμεΑ: €10
Τμήμα ομαδικών κρατήσεων: 2111026277 & 210 2117240 εσωτ : 305  (τις εργάσιμες ημέρες από 11 π.μ. έως 7 μ.μ.)- email : reservations@a-th.gr

Προπώληση εισιτηρίων στο more.com

TIPS

Η κωμωδία θα παιχτεί για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, επομένως φροντίστε να κλείσετε έγκαιρα τα εισιτήριά σας.
Μετά την περσινή συνεργασία του με τη Λένα Κιτσοπούλου στις «Σφήκες», ο Θάνος Μπίρκος δοκιμάζεται σε μία πιο σύγχρονη κωμωδία, αφήνοντας τον Αριστοφάνη για τον… Αθερίδη.
Στην κινηματογραφική εκδοχή του «Μια Μέλισσα τον Αύγουστο», ο Θοδωρής Αθερίδης πρωταγωνιστεί πλάι στην αγαπημένη Σμαράγδα Καρύδη, ενώ το υπόλοιπο καστ πλαισιώνουν οι Αντώνης Λουδάρος και Βίκυ Βολιώτη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Λαμπέτη - Θερινή Σκηνή Γ. Λεμπέση

 Λεωφ. Αλεξάνδρας 106
 2111000365