Δώρα και εκπλήξεις στο AVENUE για την ωραιότερη επιστροφή στο σχολείο

Δώρα και εκπλήξεις στο AVENUE για την ωραιότερη επιστροφή στο σχολείο

Tο κουδούνι για την επιστροφή στα θρανία χτυπάει και φέτος στο AVENUE τον αγαπημένο προορισμό για όλα όσα θα χρειαστούν οι μικροί μας φίλοι αυτή την σχολική χρονιά. Υποδεχθείτε τη νέα σχολική χρονιά στο AVENUE και ανακαλύψτε όλα τα απαραίτητα για το σχολείο σε μοναδικές τιμές. Εδώ θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε σχολικά είδη, βιβλία και παιχνίδια καθώς και τα στιλάτα παιδικά ρούχα και παπούτσια, σκορπώντας χαρά και ενθουσιασμό στους μικρούς μας φίλους. 

Ειδικά για φέτος, ο οικοδεσπότης θα είναι ο κάτασπρος σκυλάκος Snoopy που θα ανοίξει τη μεγάλη αγκαλιά του για όλα τα παιδιά και θα μοιράζει υπέροχα δώρα από τα καταστήματα του AVENUE αλλά και τα διαγνωστικά κέντρα Affidea που θα χαρίσουν έναν ετήσιο έλεγχο υγείας για 20 τυχερούς γονείς. 

Και φυσικά οι εκπλήξεις συνεχίζονται! Το κεφάλαιο εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας περιλαμβάνει μια σειρά εκδηλώσεων με επίκεντρο την φροντίδα και την ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον, που φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχει την ανάγκη μας. Γι’αυτό και το AVENUE, που πάντα επιδεικνύει ευαισθησία στα φλέγοντα θέματα, πρωτοπορεί, φιλοξενώντας έναν αποδεδειγμένα επιτυχημένο οργανισμό, που μέσα από έξυπνα εργαστήρια, θα δείξει στα παιδιά το δρόμο της σωστής φροντίδας για το περιβάλλον. Ο μη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός We4all έχει την αποστολή να βοηθήσει τον πλανήτη μας να θεραπευτεί και να θυμίσει στους ανθρώπους ότι η Γη είναι το σπίτι μας, πριν να είναι αργά.

Διασκέδαση, ενημέρωση, αγορές και δώρα συνθέτουν την ιδανική αρχή της νέας σχολικής χρονιάς, μόνο στο AVENUE!

Βρείτε εδώ το πρόγραμμα εκδηλώσεων

TIPS

Στα ελληνικά Snoopy σημαίνει περίεργος, αδιάκριτος. Αρχικά, ο δημιουργός του Snoopy και σπουδαίος σκιτσογράφος Charles Μ. Schulz ήθελε να τον ονομάσει Sniffy αλλά έμαθε ότι υπήρχε ήδη ένας άλλος ήρωας κόμικς με αυτό το όνομα, έτσι άλλαξε γνώμη.
Ο Snoopy μιλάει σπάνια στις ταινίες και όταν ακούγεται τα λόγια του είναι ακαταλαβίστικα ενώ η διάθεσή του φαίνεται μέσα από την παντομίμα.
Όπως πολλοί νομίζουν, ο καλύτερος του φίλος δεν είναι ο Charlie Brown αλλά, ένα μικρό κίτρινο πουλί, ο Woodstock. Μάλιστα, ο Σνούπι είναι ίσως ο μοναδικός που καταλαβαίνει την ομιλία του Woodstock.