Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντιούνται στα "Δειλινά του κόσμου"

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντιούνται στα "Δειλινά του κόσμου"

Ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες τραγουδοποιούς και ο σημαντικότερος κιθαρίστας της γενιάς του συναντιούνται ξανά στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης, ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά επί σκηνής μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα κοινών εμφανίσεων, που τους ανέδειξε σε ένα από τα αγαπημένα live ντουέτα. Αυτή τη φορά μας κλείνουν ραντεβού στο Κηποθέατρο Παπάγου, την Τετάρτη 5 Ιουλίου, για να αφηγηθούν ο καθένας με τον ιδιοσυγκρασιακό τρόπο του τα λυρικά τους παραμύθια αλλά και για να εμπνεύσουν τον ακροατή να πλάσει νέα, δικά του παραμύθια, ταξιδεύοντας με όχημα τη μουσική και τους στίχους τους.

Συναντιούνται λίγο μετά το δειλινό σε χώρους μυσταγωγικούς και προκαλούν δυνατές μουσικές συγκινήσεις, με ένα πρόγραμμα που, εκτός από μεγάλες επιτυχίες που αναμενόμενα θα ακουστούν, περιλαμβάνει ανατρεπτικά κομμάτια, φρέσκιες ενορχηστρώσεις και αναπάντεχες διασκευές.  Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου σε δικά του τραγούδια από την εποχή των Συνήθων Υπόπτων και τραγούδια των Θάνου Μικρούτσικου, Βασίλη Δημητρίου και άλλων μεγάλων συνθετών, συναντιούνται με τις πρωτότυπες συνθέσεις και τη δεξιοτεχνία σε solo κομμάτια του διεθνούς φήμης κλασικού κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη: από τα διαχρονικά "Άμλετ της σελήνης" και "Πόσο πολύ σ’ αγάπησα", τις μουσικές του Χατζιδάκι και του Erik Satie μέχρι την τελευταία μεγάλη επιτυχία του Χρήστου Θηβαίου από την τηλεοπτική σειρά "Σασμός".


Δείτε το video από τα "Δειλινά του κόσμου" εδώ.
 
Κλείστε τώρα το εισιτήριο σας για τη μεγάλη συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου, την Τετάρτη 5 Ιουλίου, από το viva.gr με ένα κλικ εδώ.

 

TIPS

Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 1998 στην ηχογράφηση του «Πόσο πολύ σ΄ αγάπησα».
Στα τέλη της προηγούμενη χρονιάς αποφάσισαν να συμπράξουν στην σκηνή σε ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ για κιθάρα και φωνή, με τίτλο «Τα δειλινά του κόσμου». Η πρώτη συναυλία δόθηκε στο θέατρο «Απόλλων» στη Σύρο. Τόσο αυτή όσο και οι άλλες που ακολούθησαν ήταν sold out.
Μετά τις εμφανίσεις τους στην Κύπρο, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης γυρίζουν αυτό το καλοκαίρι τα ανοιχτά θέατρα και τις υπαίθριες σκηνές της Ελλάδας. Η Καστοριά (17/6), η Δωδώνη (18/6), η Άρτα (19/6), η Κοζάνη (12/7), η Θεσσαλονική (17/7), η Χαλκίδα (21/7), το Λουτράκι (28/7), το Ηράκλειο (1/8), η Ασέα Αρκαδίας (12/8), η Ζάκυνθος (20/8), η Κέρκυρα (25/8) και η Πεντέλη (30/8) είναι κάποιες από τις στάσεις της κοινής τους περιοδείας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κηποθέατρο Παπάγου

 Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου)
 2132027186-187