Τα Χριστούγεννα στο "Gazarte" έχουν τζαζ ρυθμό

Τα Χριστούγεννα στο "Gazarte" έχουν τζαζ ρυθμό

Δύο σημαντικοί jazzmen της σύγχρονης μουσικής σκηνής έρχονται στην Αθήνα με τους πιο χριστουγεννιάτικους ήχους.

Στo "Gazarte" θα βρούμε και φέτος την πιο χριστουγεννιάτικη τζαζ playlist που θα ντύσει τις γιορτινές εξόδους μας. Τη ζεστή ατμόσφαιρα  των ημερών συμπληρώνει ο υψηλής αισθητικής χώρος του πετρόχτιστου main stage του ισογείου, που θα φιλοξενήσει 2 μοναδικά ελληνικά ονόματα.

 

Στις 23/12, ο Δημήτρης Βασιλάκης παρουσιάζει μια επιλογή με μπλουζ και μπαλάντες από τη βραβευμένη δισκογραφία του στην Candid Records, αλλά και μερικά από τα αγαπημένα του χριστουγεννιάτικα κομμάτια όπως White Christmas, The Christmas Song, Have Yourself A Merry Little Christmas, Blue Moon. Κομμάτια που έχει ηχογραφήσει και παίξει ζωντανά με κορυφαίους διεθνείς μουσικούς της τζαζ όπως οι Jeff “Tain” Watts, Essiet Essiet, Sylvia Cuenca, Ralph Peterson, Marc Johnson, Benito Gonzales, Theo Hill, Dave Kikoski, Abdullah Ibrahim.

 

Ένα ongoing project που αναδεικνύει την ενέργεια και την επιρροή των μπλουζ καθώς και την συναισθηματική δύναμη που αποπνέουν οι μπαλάντες. Μαζί του μια από τις πιο εκφραστικές φωνές της τζαζ και των μπλουζ η Τζένη Καπάδαη, η Νάσια Γκόφα και ο ανερχόμενος σαξοφωνίστας Νέστορας Βασιλάκης για μια blue Christmas night.

 
Παίζουν: 
Δημήτρης Βασιλάκης σαξόφωνο/τραγούδι
Μάνος Σαριδάκης πιάνο
Μάνος Λούτας μπάσο
Γιώργος Πολυχρονάκος τύμπανα
Special guests: Jennie Kapadai φωνητικά
Nestor Vassilakis τενόρο σαξόφωνο

Ώρα έναρξης: 10 μ.μ.
Οι πόρτες ανοίγουν: 9 μ.μ.

Αγόρασε το εισιτήριό σου εδώ.
 

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, ο πιανίστας Δημήτρης Καλαντζής, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες jazzmen, παρουσιάζει στο main stage του Gazarte το «Merry Christmas Baby», ένα μαγικό τζαζ παραμύθι για τα Χριστούγεννα, με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη και το παλιό Εργοστάσιο Γκαζιού. Μια μοναδική βραδιά στο πνεύμα των Χριστουγέννων, με τη συμμετοχή εξαιρετικών μουσικών και την απρόσμενη συνύπαρξη δύο ταλαντούχων ερμηνευτριών: της Sugahspank και της Λουκίας Παλαιολόγου.

 
Παίζουν: 
Στέλιος Χατηκαλέας Τρομπέτα
Γιάννης Παπαναστασίου Σαξόφωνο
Γιώργος Γεωργιάδης Μπάσσο
Γιώργος Πολυχρονάκος Ντραμς
Louis-Enrique Bu Pascual Κρουστά
Δημήτρης Καλαντζής Πιάνο και Ενορχηστρώσεις
Τραγουδούν: Sugahspank και Λουκία Παλαιολογου 

 
Ώρα έναρξης: 10 μ.μ.
Οι πόρτες ανοίγουν: 9 μ.μ.

Αγόρασε το εισιτήριό σου εδώ.

Το πρόγραμμα των ημερών όμως δεν ολοκληρώνεται εκεί, αλλά συνεχίζεται με μοναδικές live εμφανίσεις μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς όταν και θα υποδεχτεί το νέο χρόνο με ένα εντυπωσιακό μουσικό event.

Δείτε το εορταστικό πρόγραμμα του "Gazarte"

Μιχάλης Χατζηγιάννης | 22 & 29/12 | Roof Stage

Ο αξεπέραστος Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Roof Stage, κηρύσσει επισήμως την έναρξη του εορταστικού προγράμματος με ένα live γεμάτο από τις αμέτρητες επιτυχίες του! Μαζί του οι VOX The Acapella Group.  

Xmas Party 24/12 | Roof Stage
Γιορτινό Μενού
Early Live by Gazarte Jazz Trio
Party Live by 48 Ores
DJ Sets

Good Job Nicky 27/12 | Main Stage
Το φαινόμενο Good Job Nicky έρχεται για να μας μαγέψει και να μας ξεσηκώσει με τα μοναδικά performance skills του. 

The Swingin’ Cats 27/12 | Roof Stage
Oι The Swingin’ Cats σε απόλυτα Χριστουγεννιάτικο mood, υπόσχονται να μας ξαφνιάσουν με τις μοναδικές Xmas διασκευές τους!

Gadjo Dilo 28/12 | Roof Stage
Oι residence του Gazarte Roof Stage Gadjo Dilo, μας παρασύρουν με το πάθος τους και τον μοναδικό τους “Manouche De Grec” ήχο.

New Year’s Eve Party 31/12 | Roof Stage
Ενα ρεβεγιόν με πρωταγωνιστή τα χαμόγελα, τις εκλεκτές γεύσεις και πολύ μουσική με τις 48 Ores, το Gazarte Jazz trio και το πιo χορευτικό - NoΤaboo DJ set.

Προπώληση εισιτηρίων στη viva.gr.

TIPS

Ο Δημήτρης Βασιλάκης έχει παρουσιάσει ομιλίες-παραστάσεις για τα TEDx της Αθήνας και του Τόκιο με τίτλο «Jazz Democracy», ενώ ο Δημήτρης Καλαντζής από το 1999 είναι μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Ελληνικής Μουσικής με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Σταύρο Ξαρχάκο.
Όσοι έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις μουσικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μπορείτε να απολαύσετε τα γιορτινά live του Gazarte με τη συνοδεία ενός από τα ευφάνταστα cocktails του και πιάτα από τα εορταστικά μενού.
Στα Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα βρίσκονται και οι 48 Οres, οι οποίοι, έχοντας πραγματοποιήσει χιλιάδες Live πάρτι σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα ανεβάσουν τόσο τους μουσικούς ρυθμούς όσο και το κέφι μας, με ελληνικές και ξένες επιτυχίες.