City Garden Theatre: Όαση διασκέδασης για τον Σεπτέμβριο

City Garden Theatre: Όαση διασκέδασης για τον Σεπτέμβριο

Μια πραγματική γιορτή της μουσικής και του θεάτρου, το φετινό City Garden Festival ξαναπιάνει το νήμα των δράσεων του από τα τέλη του Αυγούστου για να κορυφωθεί τον Σεπτέμβριο, φέρνοντας έναν γαλαξία ονομάτων κατάλληλων για όλα τα γούστα στο Christmas Theatre, μια όαση διασκέδασης στο Γαλάτσι.

Το πολιτιστικό μέτωπο μαίνεται και ο Σεπτέμβριος είναι γεμάτος από τις καλλιτεχνικές προτάσεις του City Garden Festival. Στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο του Christmas Theatre των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Γαλατσίου τα βράδια είναι όμορφα, χαλαρά, ατμοσφαιρικά. 

Εδώ θα εμφανιστούν δέκα δεξιοτέχνες της μουσικής που θα ντύσουν με νότες το δροσερό, σεπτεμβριάτικο σκηνικό, ενώ θα παιχτούν και δυο θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Οι θεατρόφιλοι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ξανά το επιτυχημένο «Mamma mia», μια feelgood ελληνική εκδοχή του πολυαγαπημένου μιούζικαλ με τα τραγούδια και τη μουσική των ΑΒΒΑ σε σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου και πρωταγωνιστές τους ξεσηκωτικούς Νάντια Κοντογεώργη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Ιβάν Σβιτάιλο, Γιώργο Χρανιώτη, Αφροδίτη Λιάντου, Νίκο Κύρτσο (3, 4,16,17 & 18/9), αλλά και το «Μαρίκα Νίνου - Σαν άστρο», μια παράσταση που ζωντανεύει με δωρικότητα, αρχοντιά και πάθος το «μύθο» της σπουδαίας τραγουδίστριας Μαρίκας Νίνου,. σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Κάλμπαρη, ζωντανή μουσική και πρωταγωνιστές τους Βερόνικα Δαβάκη, Γιάννο Περλέγκα, Ευγενία Αποστόλου, Δημήτρη Μαγγίνα, Μάνο Στεφανάκη, Χριστίνα Σουγιουλτζή (31/8).

Μελωδικές εικόνες του σήμερα «ζωγραφίζουν» με τα τραγούδια τους οι δημιουργοί που έρχονται στο City Garden Festival. Ο τραγουδοποιός που μας έμαθε πως «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει», ο Κώστας Χατζής, θα αφηγηθεί με την κιθάρα του μουσικές ιστορίες, που «ξεκλειδώνουν» αισθήματα (29/8). Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ συνεχίζουν τα μουσικά τους ταξίδια με τραγούδια που μιλούν για την αγάπη και την συμπόρευση (1/9), ο τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου σε μια συναυλία που ξεχειλίζει από νοσταλγία προσκαλεί τους Φατμέ για να μας θυμίσουν πώς ήταν η εποχή που έπαιζαν μαζί και ερμηνεύει νεότερες επιτυχίες του με τη συνοδεία της Βίκυς Καρατζόγλου, του Βύρωνα Τσουράπη και του γκρουπ Ευγενείς Αλήτες (5/9).

H Emma Shapplin, η ερμηνεύτρια που συνδυάζει τη συναισθηματική φόρτιση της όπερας με τον αισθησιασμό της ποπ επιστρέφει στην Αθήνα, μετά τα συνεχόμενα sold out το 2019 και το 2021, για να ερμηνεύσει τραγούδια από τους επιτυχημένους δίσκους της «Spente le stelle», «Carmine Meo» και όχι μόνο (6/9). Ένας ακόμα καλλιτέχης με διεθνή ακτινοβολία, ο Goran Bregovic θα παρουσιάσει ένα πανόραμα βαλκανικών ήχων και ρυθμών με το δικό του ιδιαίτερο ερμηνευτικό τρόπο τις μεγάλες προσωπικές του επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια και συνθέσεις που τον έκαναν παγκοσμίως γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό στο ευρύ κοινό του (7/9).

Τιμή στον Νίκο Γκάτσο έναν από τους σημαντικότερους ποιητές της γενιάς του ‘30, αποτίνουν οι Μανώλης Μητσιάς Βιολέτα Ίκαρη, Μυρτώ Βασιλείου, Θάνος Ματζίλης, Ελευθερία Πάτση στη μουσική βραδιά «Τραγούδια του Νίκου Γκάτσου» (9/9). Ροκ, ποπ, mainstream ο Στέλιος Ρόκκος, ο Stavento και η Ήβη Αδάμου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συναυλιακή βραδιά σαν πάρτι (10/9).

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μαζί με τους εκλεκτούς συνεργάτες του Γιώτη Κιουρτσόγλου, Μιχάλη Καπηλίδη, Σταύρο Λάντσια και Μιλτιάδη Παπαστάμου νοσταλγούν το παρελθόν και ζουν το παρόν δύο δεκαετίες μετά την κυκλοφορία του επιτυχημένου άλμπουμ «Εκτός τόπου και χρόνου» σε μια μελωδική γιορτή (12/9). Μια βραδιά πλημμυρισμένη από τραγούδια, που έχουν ντύσει με τις μελωδίες τους μεγάλοι Έλληνες συνθέτες, θα ερμηνεύσει με τη χαρακτηριστική φωνή της η Μελίνα Ασλανίδου (14/9) και ο Δημήτρης Μπάσης με τη συνοδεία των ερμηνευτών Μαρίας Αναματερού, Παναγιώτη Μπουραντώνη, Μαρίας Στυλιανίδη γιορτάζει τη συμπλήρωση 25 χρόνων στο ελληνικό πεντάγραμμο με τραγούδια που νίκησαν τον χρόνο και τραγούδια από την τηλεοπτική καθημερινή σειρά «Σασμός». Μαζί του ο Βασίλης Σκουλάς και ο συνθέτης Νίκος Τερζής. Ειδικές συμμετοχές: Γιώργος & Νίκος Στρατάκης, Αντώνης Μαρτσάκης (19/9).

Οι προπωλήσεις για όλες τις εκδηλώσεις γίνεται από τη viva και πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους εξασφαλίζετε το εισιτήριο για την παράσταση ή τη συναυλία που επιθυμείτε:


Mamma Mia

Κώστας Χατζής

Μαρίκα Νίνου-Σαν άστρο

Πυξ Λαξ

Νίκος Πορτοκάλογλου

Emma Shaplin

Goran Bregovic

Τα τραγούδια του Νίκου Γκάτσου

Στέλιος Ρόκκος, Stavento, Ήβη Αδάμου

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Μελίνα Ασλανίδου

Δημήτρης Μπάσης

TIPS

Ένα ολυμπιακό ακίνητο που ανακαινίστηκε και μετατράπηκε σε θέατρο για να φιλοξενήσει μεγάλες παραστάσεις από όλο τον κόσμο είναι το Christmas Theater, το οποίο είναι ασφαλές, μεγάλο (3.600 θέσεις) και λειτουργεί χειμώνα και καλοκαίρι φιλοξενώντας θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες στην Λεωφόρο Βεΐκου 139.
Πριν και μετά από κάθε παράσταση υλοποιείται απολύμανση όλων των χώρων που κινήθηκε το κοινό, ο θίασος και το τεχνικό προσωπικό με την μέθοδο Νεφελοψεκασμού - Ψυχρής Εκνέφωσης (Fogging - νέφωση Dalco100 πιστοποιημένη από τον ΕΟΔΥ). Ο χώρος των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων Γαλατσίου διαθέτει δικό του Parking και είναι δωρεάν. Η είσοδος και η έξοδος των αυτοκινήτων γίνεται από 2 εισόδους. Το θέατρο έχει πρόσβαση για άτομα ΑΜΕΑ και η κράτηση εισιτηρίων γίνεται τηλεφωνικά στο 211 7701700.
Το μιούζικαλ «Mamma Mia» είναι το θεατρικό big event του καλοκαιρού και, καθώς η υπόθεση διαδραματίζεται σε ένα ελληνικό νησί, ο χώρος όπου φιλοξενείται το City Garden Festival και η παράσταση έχει μεταμορφωθεί σε μια όμορφη καλοκαιρινή πλατεία ενός ελληνικού νησιώτικου χωριού, για να υποδεχτεί το κοινό!